Bądź dobrej myśliTak. U G. Mam nadzieje ze wie co robi
Mowil ze punkcje powinnam miec gdzies pod koniec tego tygodnia. Ale w niedziele chyba nie robia? Wiec pewnie poniedzialek...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
beta piękna progesteron super!! co do estradiolu nie wiem, masz te same jednostki podane? Jeśli nie to przedzwoń do lekarza jeśli masz możliwość. Łykasz estrofem?Jest kochane!!! beta 244, w poniedzialek byla 98 !!!
progrsterone 43.8
estradiol 336 ... i tu pytanie bo w poniedzialek mialam ponad 4,000. Co jest norma???
Dzisiaj jest 9dpt
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
.
Na estradiolu się nie znam, ale progesteron i beta - wspaniałe . Dratulacje jeszcze raz.
Jest kochane!!! beta 244, w poniedzialek byla 98 !!!
progrsterone 43.8
estradiol 336 ... i tu pytanie bo w poniedzialek mialam ponad 4,000. Co jest norma???
Dzisiaj jest 9dpt
Na estradiolu się nie znam, ale progesteron i beta - wspaniałe . Dratulacje jeszcze raz.
Weronika63
Gratuluję jeszcze raz !!!!!! :* :* :*Jest kochane!!! beta 244, w poniedzialek byla 98 !!!
progrsterone 43.8
Dzisiaj jest 9dpt
O ja!!!! Supeeeer. Zazdroszcze ze masz juz przyrost za soba.Ja jutro pazdry zjem do wyniku[emoji16]Jest kochane!!! beta 244, w poniedzialek byla 98 !!!
progrsterone 43.8
Dzisiaj jest 9dpt
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
JoannaRak
beta piękna progesteron super!! co do estradiolu nie wiem, masz te same jednostki podane? Jeśli nie to przedzwoń do lekarza jeśli masz możliwość. Łykasz estrofem?
takie same jednostki, od ostatniej bety mi doktor zmniejszyl do 1x1! Czekam na konsultacje. Wtedy bylo na czerwono ze za wysoko teraz normalnie to mysle ze jest ok ale chce sie upewnic bo w sumie nie wiem co robi dokladnie estradiol na tym etapie!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
JoannaRak
O ja!!!! Supeeeer. Zazdroszcze ze masz juz przyrost za soba.Ja jutro pazdry zjem do wyniku[emoji16]
a moje nastepne sprawdzenie dopiero 13 grudnia!!! to bedzie jazda bez trzymanki! jak tu tyle wytrzymac [emoji33]
dżoasia
w takim razie myślę, że jest ok jeśli mieści się w normietakie same jednostki, od ostatniej bety mi doktor zmniejszyl do 1x1! Czekam na konsultacje. Wtedy bylo na czerwono ze za wysoko teraz normalnie to mysle ze jest ok ale chce sie upewnic bo w sumie nie wiem co robi dokladnie estradiol na tym etapie!
reklama
Czyli bety za kolejne 48 h nie kazali juz powtarzac?? Mysle ze dopoki usg nie bedzie beda kazali powtarzac ale pewna nie jestem..a moje nastepne sprawdzenie dopiero 13 grudnia!!! to bedzie jazda bez trzymanki! jak tu tyle wytrzymac [emoji33]
Podziel się: