reklama
JoannaRak
Fanka BB :)
Czyli bety za kolejne 48 h nie kazali juz powtarzac?? Mysle ze dopoki usg nie bedzie beda kazali powtarzac ale pewna nie jestem..
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
lekarz mowi ze nie ma potrzeby i teraz dopiero przyjsc jak juz bedzie szansa na serduszko bo szkoda stresu!
Zobaxzymy co lekarz z kliniki powie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
Jestes w dobrych rekach. Klinika chyba jest nieczynna w niedzielęTak. U G. Mam nadzieje ze wie co robi
Mowil ze punkcje powinnam miec gdzies pod koniec tego tygodnia. Ale w niedziele chyba nie robia? Wiec pewnie poniedzialek...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Kochana raczej tak, to normalne... Dużo dziewczyn tu miało takie bolesne miesiączki po odstawieniu leków.Hej kurczę czy was też tak bolał brzuch przy @ jak leki odstawilyscie ból jak by mi jajnik miało wysadzić masakra jedna wielka a leci jak bym kran odkrecila czy to normalne ?
Ile czasu po odstawieniu dostalas @?Hej kurczę czy was też tak bolał brzuch przy @ jak leki odstawilyscie ból jak by mi jajnik miało wysadzić masakra jedna wielka a leci jak bym kran odkrecila czy to normalne ?
adansonia
Hej Girls, czy któraś z was złapała przeziębienie podczas stymulacji? Ratuje sie czym moge teraflue nie działa aspiryna tez gardło mega boli. Lekarz mi mówił ze to nie ma wpływu na zażywane hormony i zastrzyki a ja sie martwię. To moja 7 punkcja....i nigdy spokoju.
Hej Girls, czy któraś z was złapała przeziębienie podczas stymulacji? Ratuje sie czym moge teraflue nie działa aspiryna tez gardło mega boli. Lekarz mi mówił ze to nie ma wpływu na zażywane hormony i zastrzyki a ja sie martwię. To moja 7 punkcja....i nigdy spokoju.
Lepiej teraz weź coś mocniejszego, bo po transferze będą już ograniczenia. A z aspiryną uważaj bo rozrzedza krew, co przed punkcją nie jest wskazane.
O jajka się nie martw, nie przeniknie
gooossia17
Spróbuj wymoczyć nogi w gorącej wodzie z solą i najedz się czosnku. Do łóżka wygrzać się. Mi lekarz mówił, ze w początkowej fazie stymulacji nie ma to wpływu. Pozwolił jest tylko paracetamol oraz aspirynę.Hej Girls, czy któraś z was złapała przeziębienie podczas stymulacji? Ratuje sie czym moge teraflue nie działa aspiryna tez gardło mega boli. Lekarz mi mówił ze to nie ma wpływu na zażywane hormony i zastrzyki a ja sie martwię. To moja 7 punkcja....i nigdy spokoju.
4 dni po odstawieniu dufastonu bo miałam po odstawieniu leków dufaston aby torbiel ani nic sie nie zrobiło a tak boli że głowa malaIle czasu po odstawieniu dostalas @?
reklama
dżoasia
Iskra miałaś dzisiaj jakieś info z labo ?Lepiej teraz weź coś mocniejszego, bo po transferze będą już ograniczenia. A z aspiryną uważaj bo rozrzedza krew, co przed punkcją nie jest wskazane.
O jajka się nie martw, nie przeniknie
Podziel się: