reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej kurczę czy was też tak bolał brzuch przy @ jak leki odstawilyscie ból jak by mi jajnik miało wysadzić masakra jedna wielka a leci jak bym kran odkrecila czy to normalne ?

reklama
Czyli bety za kolejne 48 h nie kazali juz powtarzac?? Mysle ze dopoki usg nie bedzie beda kazali powtarzac ale pewna nie jestem..

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

lekarz mowi ze nie ma potrzeby i teraz dopiero przyjsc jak juz bedzie szansa na serduszko bo szkoda stresu!

Zobaxzymy co lekarz z kliniki powie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Girls, czy któraś z was złapała przeziębienie podczas stymulacji? Ratuje sie czym moge teraflue nie działa aspiryna tez gardło mega boli. Lekarz mi mówił ze to nie ma wpływu na zażywane hormony i zastrzyki a ja sie martwię. To moja 7 punkcja....i nigdy spokoju.

Hej Girls, czy któraś z was złapała przeziębienie podczas stymulacji? Ratuje sie czym moge teraflue nie działa aspiryna tez gardło mega boli. Lekarz mi mówił ze to nie ma wpływu na zażywane hormony i zastrzyki a ja sie martwię. To moja 7 punkcja....i nigdy spokoju.

Lepiej teraz weź coś mocniejszego, bo po transferze będą już ograniczenia. A z aspiryną uważaj bo rozrzedza krew, co przed punkcją nie jest wskazane.
O jajka się nie martw, nie przeniknie :)

Spróbuj wymoczyć nogi w gorącej wodzie z solą i najedz się czosnku. Do łóżka wygrzać się. Mi lekarz mówił, ze w początkowej fazie stymulacji nie ma to wpływu. Pozwolił jest tylko paracetamol oraz aspirynę.

reklama
Do góry