Mój kazał mi zrobić test jak wyjeżdżał w poniedziałek więc widział test po 4 rano ja płakałam że szczscia a on się powstrzymał przed tym szczęśliwy bardzo ale też jeszcze trochę przestraszony. Najgorzej ze w poniedziałek znowu nie będzie mógł ze mną do lekarza pojechać...praca mam nadzieję ze te nasze pozytywne bety to nie sen...a jeśli tak to nie chce się obudzićNa pewno się ucieszy . A Ty powiedzialas swojemu M (bo chyba też Go nie ma)?
reklama
ludek
Fanka BB :)
Mój kazał mi zrobić test jak wyjeżdżał w poniedziałek więc widział test po 4 rano ja płakałam że szczscia a on się powstrzymał przed tym szczęśliwy bardzo ale też jeszcze trochę przestraszony. Najgorzej ze w poniedziałek znowu nie będzie mógł ze mną do lekarza pojechać...praca mam nadzieję ze te nasze pozytywne bety to nie sen...a jeśli tak to nie chce się obudzić
To nie sen a każde USG będzie Was w tym upewniac
Dziewczyny! gratuluję wszystkim. Taka dobra passa na forum. Pięknie!
Ja jutro idę na pierwsze podglądanie w czasie stymulacji. Dziś mam 6 dzień zastrzyków. Jakoś mnie za specjalnie nic nie boli.. Nie wiem czy coś tam urosło, czy endomenda już mnie przeżarła na wskroś... Nie wiem kiedy się spodziewać punkcji. Jutro się pewnie dowiem, ale wolałabym już wszystko sobie zaplanować...
A i takie pytanie... jak jutro będę miała to badanie krwi w czasie stymulacji (estradiol, tak?) to mam być na czczo? Czy obojętne?
Idziesz dlugim protokołem? Która próba? Ja miałam punkcje 18 dnia cyklu.Dziewczyny! gratuluję wszystkim. Taka dobra passa na forum. Pięknie!
Ja jutro idę na pierwsze podglądanie w czasie stymulacji. Dziś mam 6 dzień zastrzyków. Jakoś mnie za specjalnie nic nie boli.. Nie wiem czy coś tam urosło, czy endomenda już mnie przeżarła na wskroś... Nie wiem kiedy się spodziewać punkcji. Jutro się pewnie dowiem, ale wolałabym już wszystko sobie zaplanować...
A i takie pytanie... jak jutro będę miała to badanie krwi w czasie stymulacji (estradiol, tak?) to mam być na czczo? Czy obojętne?
dżoasia
wiecie co, tam mi przyszło do głowy - jakby ktoś dotarł do Małgorzaty Rozenek - ona chyba z tego co kojarzę ma dzieci z IVF to może by coś pomogła naszej @asinka89 i @dami ?Ja z Chodzia cwiczylam 3 lata ale tylko przez plyty, wiec kontaktu do niej nie mam. Myslalam, ze jest opcja wyslania wiadomosci na fb ale tez szansa, ze szybko odczyta przy milonach fanow jest niewielka. Moze przez instagram, ma tam dwa konta..
Lewandowskiej tez nie znam, tak mi przyszla do glowy. Warto by napisac chociazby w komentarzu pod jakims zdjeciem, tylko najlepiej dopiero co dodanym, zeby byla szansa, ze szybko odczyta.
dżoasia
AH to laserowe nacinanie osłonki zarodka, tak żeby mógł się łatwiej "wykluć" z tego pęcherzyka, w którym się rozwija. A embrioglue to takie specjalne podłoże, które ma dodatkowo ułatwić implantację w macicyMamy jeszcze 4 mroziaki, a nasienie B.d.. co to za metody o których piszesz?
Oki. Dzieki. Ja dzien cyklu mam dzisiaj 13... ale dopiero 6 dzien stymulacji.Obojetne. Myślę ze punkche bedzisz miec w okolicach 11-13 dc ale to tez zależy jak sie stymulujesz. Na wynik sie czeka ok godziny
Tak, dlugim. Dzis mam 13dc (stymulacji 6). Wlasnie 18dc wypada mi w poniedzialek i tak tez sie spodziewalam ze punkcja pewnie w sobote lub poniedzialek.Idziesz dlugim protokołem? Która próba? Ja miałam punkcje 18 dnia cyklu.
Proba pierwsza. Krotko sie staramy a zostalismy postawieni przed koniecznoscia IVF. Krotka rozpacz a potem wola walki. Takze start byl w pazdzierniku i sama nie wiem czego sie spodziewac.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
A to przepraszam bo myslalam ze krótkim. Leczysz sie u dr G? Bo z tegi co kojarze jestesmy w tej samej kliniceOki. Dzieki. Ja dzien cyklu mam dzisiaj 13... ale dopiero 6 dzien stymulacji.
Tak, dlugim. Dzis mam 13dc (stymulacji 6). Wlasnie 18dc wypada mi w poniedzialek i tak tez sie spodziewalam ze punkcja pewnie w sobote lub poniedzialek.
Proba pierwsza. Krotko sie staramy a zostalismy postawieni przed koniecznoscia IVF. Krotka rozpacz a potem wola walki. Takze start byl w pazdzierniku i sama nie wiem czego sie spodziewac.
dżoasia
raczej ciąży się spodziewajOki. Dzieki. Ja dzien cyklu mam dzisiaj 13... ale dopiero 6 dzien stymulacji.
Tak, dlugim. Dzis mam 13dc (stymulacji 6). Wlasnie 18dc wypada mi w poniedzialek i tak tez sie spodziewalam ze punkcja pewnie w sobote lub poniedzialek.
Tak. U G. Mam nadzieje ze wie co robiA to przepraszam bo myslalam ze krótkim. Leczysz sie u dr G? Bo z tegi co kojarze jestesmy w tej samej klinice
Mowil ze punkcje powinnam miec gdzies pod koniec tego tygodnia. Ale w niedziele chyba nie robia? Wiec pewnie poniedzialek...
reklama
Podziel się: