reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Spróbuj wymoczyć nogi w gorącej wodzie z solą i najedz się czosnku. Do łóżka wygrzać się. Mi lekarz mówił, ze w początkowej fazie stymulacji nie ma to wpływu. Pozwolił jest tylko paracetamol oraz aspirynę.
O leżeniu w lozku nie ma mowy muszę chodzić do pracy. Przerzuciłam sie dzisiaj na Apap przeziębienie w najgorszym razie wezmę antybiotyk

Czekam na e-maila od Niego. Jestem świadoma że ciąża nie rozwija się prawidłowo i że nic z tego nie będzie. Wolałabym żeby spadał poziom hcg:(
U mnie tak było , od wartosci 3,75 rosło do 1046 i dopiero zaczęła spadać, pecherzyk początkowo był w macicy a potem nie było a beta wciąż rosła.

4 dni po odstawieniu dufastonu bo miałam po odstawieniu leków dufaston aby torbiel ani nic sie nie zrobiło a tak boli że głowa mala :(
Wspolczuje, ja odstawilam leki 2dni temu i mam mega hustawke nastrojow jak narazie i spuchle piersi, co prawda maz zachwycony ale ja nie moge spac bo mi przeszkadzaja. I po raz pierwszy nie moge doczekac sie na @. Wzielam kilka dni wolnego zeby moc spokojnie sie wyplakac i przejsc przez to spokojnie a tu okazuje sie ze na najgorsze wroce do pracy.

reklama
Do góry