reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Spróbuj wymoczyć nogi w gorącej wodzie z solą i najedz się czosnku. Do łóżka wygrzać się. Mi lekarz mówił, ze w początkowej fazie stymulacji nie ma to wpływu. Pozwolił jest tylko paracetamol oraz aspirynę.
O leżeniu w lozku nie ma mowy muszę chodzić do pracy. Przerzuciłam sie dzisiaj na Apap przeziębienie w najgorszym razie wezmę antybiotyk

Czekam na e-maila od Niego. Jestem świadoma że ciąża nie rozwija się prawidłowo i że nic z tego nie będzie. Wolałabym żeby spadał poziom hcg:(
U mnie tak było , od wartosci 3,75 rosło do 1046 i dopiero zaczęła spadać, pecherzyk początkowo był w macicy a potem nie było a beta wciąż rosła.

4 dni po odstawieniu dufastonu bo miałam po odstawieniu leków dufaston aby torbiel ani nic sie nie zrobiło a tak boli że głowa mala :(
Wspolczuje, ja odstawilam leki 2dni temu i mam mega hustawke nastrojow jak narazie i spuchle piersi, co prawda maz zachwycony ale ja nie moge spac bo mi przeszkadzaja. I po raz pierwszy nie moge doczekac sie na @. Wzielam kilka dni wolnego zeby moc spokojnie sie wyplakac i przejsc przez to spokojnie a tu okazuje sie ze na najgorsze wroce do pracy.

reklama
Do góry