reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ojej straszne trzymaj sie kochana. A mowilam nie czekaj z pojsciem do lekarza. Odpoczywaj i trzymaj sie
Człowiek jest mądry po fakcie teraz wiem ze mogłam iść wcześniej ale i tak by odroczyl transfer nie dałabym rady wytrzymać do rana już wczoraj naprawdę kiepsko sie czułam już M prosiłam aby nie pozwolił mi odejść bo ja chyba umieram tak chujowo było

Kochani już po usg mam 7ml płynu w brzuchu i jajnik jest 7 na 6 cm płynu od wczoraj nie przybyło dostałam jeszcze teraz ketonal i jeśli do jutra nie przybędzie płynu to jest szansa ze wyjdę do domu a teraz czekam nadal na informacje jak moje dzieciątka się maja
Dostajesz tylko leki przeciwbolowe a jakies kroplowki heparyne dostinex nic?

reklama
Jak wszystko dobrze pójdzie to w następnym tygodniu ;-)
Oby teraz było inne zakończenie ;-)
A coś z tym leków Ci zmienili.. dodał Ci coś immunolog?
Za kilka dni...? Jeszcze nie wiesz dokładnie, czy nie chcesz mówić dokładnej daty??;-)

Oby zakończenie było u nas obydwu inne niż ostatnio :). Wiem już kiedy mam transfer, wiem. Ale nie chce zapeszac :). Na pewno dam znać jak będę miała wynik bety. Część wyników od immunologa mam (wyniki dobre) ale jeszcze nie wszystkie i wizytę dopiero pod koniec listopada. Dlatego leków od immunologa nie mam i podchodze na standardowych do crio. Jeśli nie wyjdzie to w grudniu przerwa i od stycznia kolejne podejścieu z ewentualnymi dodatkowymi lekami.

Do góry