reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
W jaki sposób chcieli Was wyrolować?
Kochana przyszliśmy na umówiony termin a tam się okazuje że nasza lekarka robi innej pacjentce punkcje a na nasz termin ściągnęli tego Polaka który przy ostatnim razie jak się zajmował Aśka omal odemnie po mordzie nie dostał..Aśka już nerwy że czemu on i że ona tak nie chce..To sobie go wziąłem na stronę i mówię że ma zapomnieć że kiedykolwiek jeszcze zrobi coś przy mojej żonie albo ta nasza tu przyjdzie albo my rezygnujemy i nic nas nie obchodzi..A ten zaczął się tłumaczyć że ma studentkę i by chciał jej pokazać a ja jemu że mnie to g...Obchodzi niech sobie pokazuje na kim innym...To nam kazali wyjść i poczekać, po ok.20min była nasza lekarka.. nie nawiedze tego gbura przez którego moja Aśka ostatnio zemdlała...A ten jeszcze że to nic i wyje... [emoji36] A jak jej robił pipelle to jak rzeźnik dlatego widziałem jej wczorajszy strach w oczach..[emoji35]

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★

Ostatnia edycja:
Kochana przyszliśmy na umówiony termin a tam się okazuje że nasza lekarka robi innej pacjentce punkcja a na nasz termin ściągnęli tego Polaka który przy ostatnim razie jak się zajmował Aśka omal odemnie po mordzie nie dostał..Aśka już nerwy że czemu on i że ona tak nie chce..To sobie go wziąłem na stronę i mówię że ma zapomnieć że kiedykolwiek jeszcze zrobi coś przy mojej żonie albo ta nasza tu przyjdzie albo my rezygnujemy i nic nas nie obchodzi..A ten zaczął się tłumaczyć że ma studentkę i by chciał jej pokazać a ja jemu że mnie to g...Obchodzi niech sobie pokazuje na kim innym...To nam kazali wyjść i poczekać, po ok.20min była nasza lekarka.. nie nawiedzenia tego gbura przez którego moja Aśka ostatnio zemdlała...A ten jeszcze że to nic i wyje... [emoji36] A jak jej robił pipelle to jak rzeźnik dlatego widziałem jej wczorajszy strach w oczach..[emoji35]

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★
O masakra wredny babsztyl z tej waszej lekarki jak tak mozna.
Dobrze ze wzieles sprawy w swoje rece

Cześć dziewczęta.
Wracam do żywych ale po rozpaczy przyszła złość!

Złość na wszystko dookoła i na los.
Wkurza mnie mój lekarz, który tak serio traktuje mnie jak kolejny numerek, więcej wiem od Was tutaj niż od niego.
Nigdy nie zrobił mi nawet badania na przeciwciała przeciwplemnikowe. Ani ja ani maż nie miał takiego badania. Tak samo jak przeciwciała antyłożyskowe.
Wydaje mi sie, ze działa sztampowo i nie patrzy na indywidualny przypadek.
Złość mnie bierze na wszystko dookoła.

Życie ucieka mi miedzy palcami od prawie 6 lat ciagle sie ograniczam z myślą o tym ze będę w ciazy, jak nie teraz to zaraz. Zero luzu i spontanu, ciagle tylko myśli a może w tym miesiącu sie uda. Owszem robiłam przerwy np na 3 miesiące, ale tez z myślą ze przecież musze o siebie dbać i uważać bo zaraz wracam do starań. Pragnę tego dziecka jak niczego na świecie, ale prawda jest taka ze czuje sie wypruta z samej siebie. Nie ma mnie już tylko jest pusty inkubator.

Dzisiaj podjęłam decyzje. W styczniu podchodzę do ostatniego criotranfseru, tylko na moich zasadach i innego lekarza w klinice. Jak sie nie uda invitro odpada. Już teraz zaczynam ostatni rok walki o drugie dziecko ale naturalnie. Akupunktura, tylko monitoring cyklu, witaminy, mleczko pszczele, maca i inne.
Zrobię jeszcze na własna rękę badania o których pisałam wyżej. Mamy już jedno dziecko, jak ma sie udać to sie uda.

Dawno nie byłam tak rozgoryczona [emoji30]

A myślisz,ze zmiana lekarza pomoże? Ni sie wydaje,ze w naszej klinice oni wszyscy tak samo działają.... Moze warto wybrać sie do innej kliniki?
Przykro mi,ze masz takie słabe chwile ale jeszcze masz szanse i kto wie, moze bedzie natural z medycyna wschodu [emoji4] [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Nawet dzisiaj test robiłam.
Mamy piękny wynik z popoludnia "jesteś w ciąży " . 11 dpt 2 dniowego zarodka
Generalnie od 3 dni mam problem z toa a jak w końcu wydusilam to ż krwią. [emoji44] a mój dr na to że to świetnie, że witamy w świecie ciężarnych.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje kochana :)

Do góry