reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

C

Chyba bede na detoxie od Was,bo tak sie tu duzo dzieje ostatnio.
Endo 8 , wizyta w czwartek i wstepnie poniedzialek -wtorek transfer. Wiesz ja juz na nic sie nie nastawiam... bedzie co ma byc...
Planuje po transferze żyć normalnie tym razem.i pracowac, to cykl naturalny wiec mam dość swirowania. Zadtanawiam sie tylko czy chciec cos wiecej z lekow czy zostawic to wszystko swojemu trybowi :p zobaczymy,czas pokaze.
A jak Twoje samopoczucie??

Już zaczynam trzymać kciuki, teraz za czwartkowa wizytę a potem za kolejne. Jednego mrozaczka bierzesz czy dwa? Cieszę się, że uda Ci się podejść na naturalnym tak jak chciałaś.

reklama
Mam jechać w czwartek i sprawdzić może bedzie wszystko naturalnie i w czwartek powinien być już pęknięty i to będzie dzień 0, jeżeli nie pęknie sam to w czwartek rano w klinice zastrzyk i we wtorek transfer ;-)
Ja tez już nie świruję.. co ma być to będzie ;-)
Niby endo spoko ale butle wina mam zamiar jeszcze wchłonąć! No to dobrze,że nic się nie dzieję. I życzę Ci takich nudnych najbliższych 8 miesięcy ;-)
Pij winko, pij dopuki mozesz :p to trzymam kciuki za udana wizyte w czwartek :) :)

U mnie za pierwszym razem w 6dpt byla 10, a za drugim 57:p tak z moich obserwacji od marca to w 6dpt dziewczyny czesto mialy bete ok 30. A ze implantacja moze trwac az 12dni przy blastkach to nie slyszalam:) no chyba ze do 12 dni od owu przy naturalsie?? :confused: albo przy 2dniowych zarodkach??
Moze moze Rybka tak miala w 12 dniu dopiero zagniezdzil sie jej zarodeczek ktory przez te dni ku radosci rodzicow sprytnie sie podzielil :)

Witam,
Powiedzcie mi ile trwa długi protokół?
Nie wliczajac tabletek antykoncepcyjnych, dzis wezme 3 tabletke. Tak sie zastanawiam czy mi czasem punkcja na same swieta nie przypadnie...
Wczesniej szłam protokołem krótkim, wiec mie wiem ile dni, tygidni moze trwac ten dlugi...

Kochani ja nie wiem co sie dzieje ale ja mogę cały czas spać cały czas normalnie oczy otwartlam poszłam się wykąpać zjadłam super ekstra kolację i znowu mogę iść spać dostałam ketonal z 2h temu i jakoś to idzie nie jest najgorzej ale czuje jeszcze ten moj brzuszek nadal jest jak banka ale mam nadzieje ze z dnia na dzień będzie tylko lepiej

Hej wzięła mnie karetka z domu do szpitala nie mogłam juz wytrzymać tego bólu zrobili zdjęcie brzucha i usg i na usg wyszło że koło jajnika jest coś podobnego do krwiaka i mam czekać na konsultacje ginekologiczna dostałam tramal i trochę puścilo te cos ma 67mm na 66mm zobaczymy co będzie dalej boję sie jak nie wiem co
Ojej straszne trzymaj sie kochana. A mowilam nie czekaj z pojsciem do lekarza. Odpoczywaj i trzymaj sie

reklama
Do góry