reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ojej straszne trzymaj sie kochana. A mowilam nie czekaj z pojsciem do lekarza. Odpoczywaj i trzymaj sie
Człowiek jest mądry po fakcie teraz wiem ze mogłam iść wcześniej ale i tak by odroczyl transfer nie dałabym rady wytrzymać do rana już wczoraj naprawdę kiepsko sie czułam już M prosiłam aby nie pozwolił mi odejść bo ja chyba umieram tak chujowo było

Kochani już po usg mam 7ml płynu w brzuchu i jajnik jest 7 na 6 cm płynu od wczoraj nie przybyło dostałam jeszcze teraz ketonal i jeśli do jutra nie przybędzie płynu to jest szansa ze wyjdę do domu a teraz czekam nadal na informacje jak moje dzieciątka się maja
Dostajesz tylko leki przeciwbolowe a jakies kroplowki heparyne dostinex nic?

reklama
Jak wszystko dobrze pójdzie to w następnym tygodniu ;-)
Oby teraz było inne zakończenie ;-)
A coś z tym leków Ci zmienili.. dodał Ci coś immunolog?
Za kilka dni...? Jeszcze nie wiesz dokładnie, czy nie chcesz mówić dokładnej daty??;-)

Oby zakończenie było u nas obydwu inne niż ostatnio :). Wiem już kiedy mam transfer, wiem. Ale nie chce zapeszac :). Na pewno dam znać jak będę miała wynik bety. Część wyników od immunologa mam (wyniki dobre) ale jeszcze nie wszystkie i wizytę dopiero pod koniec listopada. Dlatego leków od immunologa nie mam i podchodze na standardowych do crio. Jeśli nie wyjdzie to w grudniu przerwa i od stycznia kolejne podejścieu z ewentualnymi dodatkowymi lekami.

Do góry