asinka89
Fanka BB :)
jem juz ...hihi zaraz sie zbieramyKoncz ten obiad bo mam smaka na lody
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jem juz ...hihi zaraz sie zbieramyKoncz ten obiad bo mam smaka na lody
Strasznie się zestresowalam... wzięłam teraz dwa dopochwowo i wieczorem też wezmę dwa i tyle. Jutro przed transferem mam nie brać.a tez połykałam progesteron gin sie smiała .. wez teraz dopochwowo i tyle ile ci lekarz zalecił..nic wiecej nie poradzisz kochana..
Okolo 24 jajeczka, wszystkie dosyć duże. Przewodnie jajeczko mialo w piątek 21 mm. Stymulację zaczęłam 2 listopada, 6 listopada wynik estradiolu był 1306 a 10 listopada 3655. Protokół mam ultrakrótki. Tak mam napisane na karteczce z kliniki.Witamy, ile masz tych jajeczek i jaki wynik estradiolu?
no mnie tez to mowiła ze przed nie brac dopiero po... spokojnie ja tez mam strasa ..damy rade .. zjedz cos słidkiego zapusc film ktory lubisz i do jutra jakos zleciStrasznie się zestresowalam... wzięłam teraz dwa dopochwowo i wieczorem też wezmę dwa i tyle. Jutro przed transferem mam nie brać.
Kochana tu są same otwarte osoby, jak przygarnęła mnie- takiego wariata to nie masz o co się bać[emoji4]Witam, jestem nowa. Jutro mam punkcję. Zaczynam się mocno stresować. U nas problemem jest czynnik męski a dokładnie azoospermia. Mąż miał zrobioną biopsję i zamrożone 3 słomki. Na szczęście w trakcie biopsji znaleziono plemniki, co nie zmienia faktu, że są słabe. Boję się jutrzejszego rozmrażania. Boję się, że coś jest nie tak z jajeczkami. Ogólnie zaczynam mocno panikować. Na dodatek mam dość wysoki estradiol i sporo jajeczek. Obawiam się hiperstymulacji. Jak dobrze pójdzie, to w czwartek będę miała transfer. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie.
Dżoasia a czemu mi nie odpisujesz?hihina fejsika wrzućcie
Witaj :* Oczywiście, że Cię przyjmiemy, im nas więcej tym weselej i łatwiej znieść ten czas Przy czynniku męskim trochę bezpieczniej jest trzymać zarodki do 5tej doby, bo dopiero w trzeciej włącza się genom męski i więcej zarodków przestaje sie rozwijać właśnie po 3ciej dobie... Więc pozwala to zaoszczędzić niepotrzebnego stresu i rozczarowań. Tak czy inaczej trzymam za Was kciuki :* A gdzie się leczycie?Witam, jestem nowa. Jutro mam punkcję. Zaczynam się mocno stresować. U nas problemem jest czynnik męski a dokładnie azoospermia. Mąż miał zrobioną biopsję i zamrożone 3 słomki. Na szczęście w trakcie biopsji znaleziono plemniki, co nie zmienia faktu, że są słabe. Boję się jutrzejszego rozmrażania. Boję się, że coś jest nie tak z jajeczkami. Ogólnie zaczynam mocno panikować. Na dodatek mam dość wysoki estradiol i sporo jajeczek. Obawiam się hiperstymulacji. Jak dobrze pójdzie, to w czwartek będę miała transfer. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie.
To ja się muszę uczesać[emoji3] [emoji12] bo siara będzie jak takiego kogutka zobaczycie[emoji13] [emoji11]Ta od gosi321,sila....ki? A no fakt czy Jezxxe inna jakas?
Ok to damy foto [emoji12]
Ja też..Ja też...no pewnie ze jestem hihi
kochana nie zawsze pcos oznacza hiperkę - ja mam pcos ale leki były super dobrane, długi protokól i wyhodowałam 7 ładnych jajek, po hiperce ani śladuja miałam hiperke ale mam PCOS stad było to juz wiadome.. miałam 35 jajek z czego 27 dobre tak wiec odczekałam troche i teraz bedzie 2 transfer.. dziewczyny tutaj wspieraja takze nie denerwuj sie bedzie dobrze