reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

no mnie tez to mowiła ze przed nie brac dopiero po... :) spokojnie ja tez mam strasa ..damy rade .. zjedz cos słidkiego zapusc film ktory lubisz i do jutra jakos zleci

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Szybko sobie poplakalam bo chyba stresik idzie ale już jest ok. Dzieki za slowa otuchy:* teraz biore sie za czekoladę =D

reklama
Witaj :* Oczywiście, że Cię przyjmiemy, im nas więcej tym weselej i łatwiej znieść ten czas :) Przy czynniku męskim trochę bezpieczniej jest trzymać zarodki do 5tej doby, bo dopiero w trzeciej włącza się genom męski i więcej zarodków przestaje sie rozwijać właśnie po 3ciej dobie... Więc pozwala to zaoszczędzić niepotrzebnego stresu i rozczarowań. Tak czy inaczej trzymam za Was kciuki :* :) A gdzie się leczycie?
No właśnie się tak zastanawiam nad datą transferu. W klinice, gdzie jestem chyba preferują podanie zarodków w trzeciej dobie. Leczymy się w invimedzie we Wrocławiu.

Szybko sobie poplakalam bo chyba stresik idzie ale już jest ok. Dzieki za slowa otuchy:* teraz biore sie za czekoladę =D
czekolada najlepsza i obniza czynnik stresu hihi :) ja wczoraj miałam stres a dzis juz lepiej jest :) spoko kazda ma gorszy dzien szczegolnie przed transferem :)

czekolada najlepsza i obniza czynnik stresu hihi :) ja wczoraj miałam stres a dzis juz lepiej jest :) spoko kazda ma gorszy dzien szczegolnie przed transferem :)

Hehe..Z wczorajszych zakupów kotek ci już mało czekoladowego paliwa zostało..Hihi a potem płacz że nie wejdę na wage[emoji12] [emoji3] [emoji3]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dżoasia a czemu mi nie odpisujesz?hihi

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ojej pewnie nie zadałeś żadnego pytania więc nie miałam na co odpowiedzieć :D bawcie się dobrze, jedźcie już bo peugeotka ma smaka na lody a lody nie mogą czekać :D ja jadę z mężem na małe zakupy ;) :*

No właśnie się tak zastanawiam nad datą transferu. W klinice, gdzie jestem chyba preferują podanie zarodków w trzeciej dobie. Leczymy się w invimedzie we Wrocławiu.
teraz myślę, że nie ma już co gdybać, na razie trzymamy kciuki za piękne jajeczka i waleczne żołnierzyki :* musi być dobrze. Dawaj znać na bieżąco jak sytuacja ;)

Hope322 dziękuje bardzo za słowa otuchy... staram sie często leżeć ale bywa z tym różnie właśnie... powiedzcie mi - warto zrobić test z moczu przez testem z krwi? Betę mam na 21 a transfer miałam 9....

Hope322 dziękuje bardzo za słowa otuchy... staram sie często leżeć ale bywa z tym różnie właśnie... powiedzcie mi - warto zrobić test z moczu przez testem z krwi? Betę mam na 21 a transfer miałam 9....
Kochana nie musisz caly czas lezec, byle bys nie podnosila ciezkich rzeczy lub nie uprawiala sportu. Spacerki i dotlenie.iejak organizmu wzkazane:) ja przy blastce robilam bete 6dpt i juz wychodzila, ale sikacza nie polecam wczesniej niz 8dpt blastki, jesli zarodki sa w 2 lub 3ciej dobie to troszke pozniej:)

reklama
Kochana nie musisz caly czas lezec, byle bys nie podnosila ciezkich rzeczy lub nie uprawiala sportu. Spacerki i dotlenie.iejak organizmu wzkazane:) ja przy blastce robilam bete 6dpt i juz wychodzila, ale sikacza nie polecam wczesniej niz 8dpt blastki, jesli zarodki sa w 2 lub 3ciej dobie to troszke pozniej:)[/QUOT
ja miałam transfer w 3 dobie... także chyba będę musiała uzbroić sie w cierpliwość dodatkowo chyba nabawiłam sie jakiejś infekcji i nie wiem czy to nie przypadkiem przez ten „podajnik” luteiny nie wiem jak to nazwać..

Do góry