reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
kochana nie denerwuj sie .. nie zawsze duzo jajeczek znaczy hiperka ... odprez sie i nie mysl za duzo .. trzymam kciuki za was no i witamy w naszym gronie

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję. Staram się tłumaczyć sama sobie ale im bliżej godziny 0 tym trudniej utrzymać emocje na wodzy i myśleć racjonalnie.

Samopoczucie dobre, dziekuje :) Troche spiaca jestem i walcze z infekcja. Jutro zrobie pierwszy test kontrolny, bo po wysokiej becie nie bylo sensu kontrolowac w weekend. Mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze. A co u Ciebie? :)
Jakoś leci, brak apetytu, wstręt do mięsa. Najlepiej jadalnym same warzywa i owoce. Z czego pomidory odpadają bo po nich wymiotuje. Jedynie co to dobrze, ze ryby jako tako mi wchodzą.czekam do 23.11 na kolejna wizytę. Kurczę czytałam właśnie o tych infekcjach. Bylas u lekarza czy sama próbujesz coś z nia zrobić?

Dziękuję. Staram się tłumaczyć sama sobie ale im bliżej godziny 0 tym trudniej utrzymać emocje na wodzy i myśleć racjonalnie.
ja miałam hiperke ale mam PCOS stad było to juz wiadome.. miałam 35 jajek z czego 27 dobre tak wiec odczekałam troche i teraz bedzie 2 transfer.. dziewczyny tutaj wspieraja takze nie denerwuj sie :) bedzie dobrze

Witam, jestem nowa. :) Jutro mam punkcję. Zaczynam się mocno stresować. U nas problemem jest czynnik męski a dokładnie azoospermia. Mąż miał zrobioną biopsję i zamrożone 3 słomki. Na szczęście w trakcie biopsji znaleziono plemniki, co nie zmienia faktu, że są słabe. Boję się jutrzejszego rozmrażania. Boję się, że coś jest nie tak z jajeczkami. Ogólnie zaczynam mocno panikować. Na dodatek mam dość wysoki estradiol i sporo jajeczek. Obawiam się hiperstymulacji. Jak dobrze pójdzie, to w czwartek będę miała transfer. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie. :)
Witamy, ile masz tych jajeczek i jaki wynik estradiolu? :)

Dziewczyny pomóżcie mi prosze! Siedze sobie teraz i czytam kartke od lekarza na której miałam rozpisanie leki itd. I teraz do mnie doszło że wczoraj zamiast wziąć 6 tabletek (3x2) Progestanu to wzielam tylko 3 tabl. (3x1). A co najlepszy hit na ulotce wyczytałam ze należy je polknac i popic duża ilością wody a na kartce od lekarza pisze żeby NIE POLYKAC TYLKO ZASTOSOWAĆ DOPOCHWOWO. Czytalam ta kartke 1000 razy...a i tak źle zrobiłam...co za matolica że mnie=(. Co mam zrobić z tym Progestanem? Wzięłam go za mało.

reklama
Dziewczyny pomóżcie mi prosze! Siedze sobie teraz i czytam kartke od lekarza na której miałam rozpisanie leki itd. I teraz do mnie doszło że wczoraj zamiast wziąć 6 tabletek (3x2) Progestanu to wzielam tylko 3 tabl. (3x1). A co najlepszy hit na ulotce wyczytałam ze należy je polknac i popic duża ilością wody a na kartce od lekarza pisze żeby NIE POLYKAC TYLKO ZASTOSOWAĆ DOPOCHWOWO. Czytalam ta kartke 1000 razy...a i tak źle zrobiłam...co za matolica że mnie=(. Co mam zrobić z tym Progestanem? Wzięłam go za mało.
a tez połykałam progesteron gin sie smiała .. wez teraz dopochwowo i tyle ile ci lekarz zalecił..nic wiecej nie poradzisz kochana..

Do góry