reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
kochana nie denerwuj sie .. nie zawsze duzo jajeczek znaczy hiperka ... odprez sie i nie mysl za duzo .. trzymam kciuki za was no i witamy w naszym gronie

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję. Staram się tłumaczyć sama sobie ale im bliżej godziny 0 tym trudniej utrzymać emocje na wodzy i myśleć racjonalnie.

Samopoczucie dobre, dziekuje :) Troche spiaca jestem i walcze z infekcja. Jutro zrobie pierwszy test kontrolny, bo po wysokiej becie nie bylo sensu kontrolowac w weekend. Mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze. A co u Ciebie? :)
Jakoś leci, brak apetytu, wstręt do mięsa. Najlepiej jadalnym same warzywa i owoce. Z czego pomidory odpadają bo po nich wymiotuje. Jedynie co to dobrze, ze ryby jako tako mi wchodzą.czekam do 23.11 na kolejna wizytę. Kurczę czytałam właśnie o tych infekcjach. Bylas u lekarza czy sama próbujesz coś z nia zrobić?

Dziękuję. Staram się tłumaczyć sama sobie ale im bliżej godziny 0 tym trudniej utrzymać emocje na wodzy i myśleć racjonalnie.
ja miałam hiperke ale mam PCOS stad było to juz wiadome.. miałam 35 jajek z czego 27 dobre tak wiec odczekałam troche i teraz bedzie 2 transfer.. dziewczyny tutaj wspieraja takze nie denerwuj sie :) bedzie dobrze

Witam, jestem nowa. :) Jutro mam punkcję. Zaczynam się mocno stresować. U nas problemem jest czynnik męski a dokładnie azoospermia. Mąż miał zrobioną biopsję i zamrożone 3 słomki. Na szczęście w trakcie biopsji znaleziono plemniki, co nie zmienia faktu, że są słabe. Boję się jutrzejszego rozmrażania. Boję się, że coś jest nie tak z jajeczkami. Ogólnie zaczynam mocno panikować. Na dodatek mam dość wysoki estradiol i sporo jajeczek. Obawiam się hiperstymulacji. Jak dobrze pójdzie, to w czwartek będę miała transfer. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie. :)
Witamy, ile masz tych jajeczek i jaki wynik estradiolu? :)

Dziewczyny pomóżcie mi prosze! Siedze sobie teraz i czytam kartke od lekarza na której miałam rozpisanie leki itd. I teraz do mnie doszło że wczoraj zamiast wziąć 6 tabletek (3x2) Progestanu to wzielam tylko 3 tabl. (3x1). A co najlepszy hit na ulotce wyczytałam ze należy je polknac i popic duża ilością wody a na kartce od lekarza pisze żeby NIE POLYKAC TYLKO ZASTOSOWAĆ DOPOCHWOWO. Czytalam ta kartke 1000 razy...a i tak źle zrobiłam...co za matolica że mnie=(. Co mam zrobić z tym Progestanem? Wzięłam go za mało.

reklama
Dziewczyny pomóżcie mi prosze! Siedze sobie teraz i czytam kartke od lekarza na której miałam rozpisanie leki itd. I teraz do mnie doszło że wczoraj zamiast wziąć 6 tabletek (3x2) Progestanu to wzielam tylko 3 tabl. (3x1). A co najlepszy hit na ulotce wyczytałam ze należy je polknac i popic duża ilością wody a na kartce od lekarza pisze żeby NIE POLYKAC TYLKO ZASTOSOWAĆ DOPOCHWOWO. Czytalam ta kartke 1000 razy...a i tak źle zrobiłam...co za matolica że mnie=(. Co mam zrobić z tym Progestanem? Wzięłam go za mało.
a tez połykałam progesteron gin sie smiała .. wez teraz dopochwowo i tyle ile ci lekarz zalecił..nic wiecej nie poradzisz kochana..

Do góry