reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziś mam 14dc a wizyta na 12:00 (to wychodzenie z pracy jest straszne, ciągle trzeba się zwalniać czy odrabiać godziny ...). Jeśli się teraz nie uda to też w przyszłym miesiącu przerwa, żeby Święta i Sylwestra w spokoju przeżyć (bez dostosowywania wszystkiego do wizyt). A u Ciebie na którą godz wizyta?
Widze,ze praca nie tylko w tym staraniu mi przeszkadza:)tylko u mnie nie moge sie zwalniac i odrabiac tylko odrazu caly dzien wolny.A ciezko czasem o wizyty popołudniowe o_O

reklama
Hej dziewczyny jestem tu nowa we wtorek miałam transfer blastki. Czekam na upragnioną dodatnią betę to mój drugi transfer. Miałam rownież dwie iui zakończone rownież niepowodzeniem. U mnie problem zagnieżdżenia.

Ja tez we wtorek mialam transfer blastki, poprzedni tez zakonczony niepowodzeniem. Bedziemy testowac razem :)))

Cześć Wszystkim! :)esteron
Na forum jestem nowa, ale poczytuję Was od kilku dni. Wczoraj miałam transfer 2-dniowego malucha. Mam do Was kilka pytań i liczę na Waszą pomoc - co w tych pierwszych dniach należy robić - co jeść by wszystko było dobrze/czego unikać? na co zwracać uwagę? Bardzo b chciała żeby się przyjął i żeby wszystko było w porządku. na 21.11 mam termin bety a już 14.11 progesteron. Powiedzcie mi dziewczyny - po co ten wynik? coś ma mi sugerować jak go zrobię?

Pozdrawiam :)

Hej. Wczoraj robiłam badania i mam już wszystkie wyniki. Niestety, wynik toksoplazmy wyszedł mi na granicy 0,6 IGM i wychodzi, że gdzieś złapałam toksoplazmozę, której w sierpniu nie było ;/ i nie wiem co teraz. Mam kota co prawda ale mój kot był badany,jest z nami 4 lata i nigdy nie było takiej sytuacji.... Niby wynik na granicy błędu bo w norma jest do 0,5 ale jednak. Pomóżcie

Dziewczyny, czy wy tez tak puchniecie od hormonow??? Jeny u mnie to kilka dni hormonow i wszystkie moje starania zdrowej diety ida sie rabac!!! Plus zachcianki jesli chodzi o jedzenie [emoji51]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
oj tak.. tez tak mam ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry