reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dziewczynki,mam pytanie do tych którym się udało zajść w ciąże,czy zmieniałyście lekarza z kliniki na innego czy chodziłyście całą ciąże do kliniki ?i czy to prawda że lekarz wpisuje w kartę ciąży że to ciąża z in vitro ?

reklama
Trzymam mocno kciuki, zeby na nastepnej wizycie pokazal sie piekny pecherzyk. Kochana nie patrz tak bardzo na klase zarodkow, jest bardzo duzo ciaz z tych ciut slabszych a Twoje zle nie sa. Poza tym masz ich az 4 czy 5, bo dokladnie nie pamietam. 4 z przodu to bardzo dobry wynik moim znadniem. Wiem, ze trudno wierzyc w cokolwiek jak same niepowodzenia ale nie trac nadziei. Bierz 2 malenstwa i napewno z Toba zostana. Jeszcze bedziesz szczesliwa, wierze w to.
Dr powiedziala ze wazniejsze niby sa te litery niz cyfry.. ehh... myślałam ze sie zdystansowalam a dziś sie rozplakalam z tego wszystkiego:/ ehhh... dzieki bardzo :-))
Mam 5zarodkow, cztery 4 i jedna wczesna blastka 1

Dr powiedziala ze wazniejsze niby sa te litery niz cyfry.. ehh... myślałam ze sie zdystansowalam a dziś sie rozplakalam z tego wszystkiego:/ ehhh... dzieki bardzo :-))
Mam 5zarodkow, cztery 4 i jedna wczesna blastka 1
Nie wazne te wszystkie liczby czy cyferki, musi sie udac i koniec :) Wazne, ze maluszki na CIebie czekaja i napewno nadrobia u mamusi.

Ja po nieudanych transferach i wyplakaniu smutków zawsze idę do fryzjera albo kosmetyczki. Zakupy to też dobra rzecz. Nie możemy zapominać tez ze jesteśmy kobietami (wspaniałymi, silnymi, pięknymi) i żonami/partnerkami (w których zakochali się nasi Mężczyźni).
Już na wtorek mam termin u fryzjera :-) :)

Hej dziewczyny jestem tu nowa we wtorek miałam transfer blastki. Czekam na upragnioną dodatnią betę to mój drugi transfer. Miałam rownież dwie iui zakończone rownież niepowodzeniem. U mnie problem zagnieżdżenia.
Witaj kochana!
Zaciskamy kciuki za wysoka betę [emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry