Widze,ze praca nie tylko w tym staraniu mi przeszkadzatylko u mnie nie moge sie zwalniac i odrabiac tylko odrazu caly dzien wolny.A ciezko czasem o wizyty popołudnioweDziś mam 14dc a wizyta na 12:00 (to wychodzenie z pracy jest straszne, ciągle trzeba się zwalniać czy odrabiać godziny ...). Jeśli się teraz nie uda to też w przyszłym miesiącu przerwa, żeby Święta i Sylwestra w spokoju przeżyć (bez dostosowywania wszystkiego do wizyt). A u Ciebie na którą godz wizyta?
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Cześć. W takim razie trzymamy kciuki za wysoką bete! :-)Hej dziewczyny jestem tu nowa we wtorek miałam transfer blastki. Czekam na upragnioną dodatnią betę to mój drugi transfer. Miałam rownież dwie iui zakończone rownież niepowodzeniem. U mnie problem zagnieżdżenia.
Nadzieja78
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny jestem tu nowa we wtorek miałam transfer blastki. Czekam na upragnioną dodatnią betę to mój drugi transfer. Miałam rownież dwie iui zakończone rownież niepowodzeniem. U mnie problem zagnieżdżenia.
Ja tez we wtorek mialam transfer blastki, poprzedni tez zakonczony niepowodzeniem. Bedziemy testowac razem ))
Dzięki wielkieCześć. W takim razie trzymamy kciuki za wysoką bete! :-)
Ale psychika płata figle... powinni nas usypiać na czas bety
U
użytkownik 177795
Gość
Cześć Wszystkim! esteron
Na forum jestem nowa, ale poczytuję Was od kilku dni. Wczoraj miałam transfer 2-dniowego malucha. Mam do Was kilka pytań i liczę na Waszą pomoc - co w tych pierwszych dniach należy robić - co jeść by wszystko było dobrze/czego unikać? na co zwracać uwagę? Bardzo b chciała żeby się przyjął i żeby wszystko było w porządku. na 21.11 mam termin bety a już 14.11 progesteron. Powiedzcie mi dziewczyny - po co ten wynik? coś ma mi sugerować jak go zrobię?
Pozdrawiam
Na forum jestem nowa, ale poczytuję Was od kilku dni. Wczoraj miałam transfer 2-dniowego malucha. Mam do Was kilka pytań i liczę na Waszą pomoc - co w tych pierwszych dniach należy robić - co jeść by wszystko było dobrze/czego unikać? na co zwracać uwagę? Bardzo b chciała żeby się przyjął i żeby wszystko było w porządku. na 21.11 mam termin bety a już 14.11 progesteron. Powiedzcie mi dziewczyny - po co ten wynik? coś ma mi sugerować jak go zrobię?
Pozdrawiam
Kiedy testujesz ???Ja tez we wtorek mialam transfer blastki, poprzedni tez zakonczony niepowodzeniem. Bedziemy testowac razem ))
Hej. Wczoraj robiłam badania i mam już wszystkie wyniki. Niestety, wynik toksoplazmy wyszedł mi na granicy 0,6 IGM i wychodzi, że gdzieś złapałam toksoplazmozę, której w sierpniu nie było ;/ i nie wiem co teraz. Mam kota co prawda ale mój kot był badany,jest z nami 4 lata i nigdy nie było takiej sytuacji.... Niby wynik na granicy błędu bo w norma jest do 0,5 ale jednak. Pomóżcie
asinka89
oj tak.. tez tak mam ...Dziewczyny, czy wy tez tak puchniecie od hormonow??? Jeny u mnie to kilka dni hormonow i wszystkie moje starania zdrowej diety ida sie rabac!!! Plus zachcianki jesli chodzi o jedzenie [emoji51]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
walczaca o szczescie
A więc ja po wizycie, 12 dc endometrium 7, jezeli chodzi o owulacje to jeszcze nie mozna stwierdzic dokładnie poniewaz mam długie cykle... teraz wizyta we wtorek ;-)
Podziel się: