reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie jestes sama...poki co jestem w ciąży spożywczej ;-) a cellulit to chyba absorbuje z powietrza i ciagle sobie powtarzam ze po ciazy wezme sie za siebie ale ciazy brak a sadelko rosnie

No ja sie staram zdrowo jesc ale wcale to mi nie wychodzi tak jakbym chciala i strasznie puchne [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie jestes sama...poki co jestem w ciąży spożywczej ;-) a cellulit to chyba absorbuje z powietrza i ciagle sobie powtarzam ze po ciazy wezme sie za siebie ale ciazy brak a sadelko rosnie
Miło mi ze nie tylko ja tak mam.... u mnie głównie na brzuchu ale i na twarzy zmieniona jestem, pewnie w tym wszystkim trochę sadełka jest a trochę opuchlizny... narazie nie staje na wagę, a dokładnie od kwietnia bo pewnie w depresję bym wpadła ;) i każdy kto mnie jakiś czas nie widział uważa że w ciąży jestem... pewnie tak wyglądam :( ale obiecuję im wszystkim i sobie ze niedługo będę w ciąży takiej prawdziwej nie hormonalnej lub spożywczej ;)

O
Milo, że pytasz :) Miałam wizytę w środę i dziś znowu. Chyba podejde w tym cyklu jednak. Okazało się, że ana3 mam ujemne :). To słabo dodatnie ANA2 mogło być spowodowane tym że krew pobierana była niedługo po cb (tak powiedział Pa...k jak byłam na wizycie i dlatego się tym nie przejął). Mam już wyniki części badań, które w Łodzi robiłam i też dobre. Wątpliwości mam tylko dot.NK bo w normie ale chyba pisalyscie kiedyś, że mimo normy to i tak lepiej jak są w dolnej granicy jeśli dobrze pamiętam. Wiesz coś na ten temat? :)
to super że możesz dzialac bez przerwy :-)) a jeżeli o leki chodzi to coś zmieniliscie przy tym podejsciu? Masz jakieś inne??

reklama
Do góry