hope322
Fanka BB :)
Zrob, zawsze lepiej wiedziecTak test mnie troche rozweselil tak sie zastanawiam czy powinnam zrobic badanie na progesteron??bo niewiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrob, zawsze lepiej wiedziecTak test mnie troche rozweselil tak sie zastanawiam czy powinnam zrobic badanie na progesteron??bo niewiem
Oby.. jakos pozno masz te wyniki ale wazne, zeby byl piekny wynikWiem co czujesz,ale napewno dzis bedziemy szczesliwe po odebraniu wynikow Tez juz moglabym robic bete ale czy teraz czy o 10.00 to i tak wynik ok.18.00
Nie jestes sama...poki co jestem w ciąży spożywczej ;-) a cellulit to chyba absorbuje z powietrza i ciagle sobie powtarzam ze po ciazy wezme sie za siebie ale ciazy brak a sadelko rosnie
Miło mi ze nie tylko ja tak mam.... u mnie głównie na brzuchu ale i na twarzy zmieniona jestem, pewnie w tym wszystkim trochę sadełka jest a trochę opuchlizny... narazie nie staje na wagę, a dokładnie od kwietnia bo pewnie w depresję bym wpadła i każdy kto mnie jakiś czas nie widział uważa że w ciąży jestem... pewnie tak wyglądam ale obiecuję im wszystkim i sobie ze niedługo będę w ciąży takiej prawdziwej nie hormonalnej lub spożywczejNie jestes sama...poki co jestem w ciąży spożywczej ;-) a cellulit to chyba absorbuje z powietrza i ciagle sobie powtarzam ze po ciazy wezme sie za siebie ale ciazy brak a sadelko rosnie
Trzymam mocno kciuki. Musi być dobrze!! :-)Pieknie! Ja test sobie dzisiaj odpuscilam chociaz dwa jeszcze czekaja ale to do pozniejszej kontroli. Beta u Ciebie to tylko formalnosc Ja juz w drodze do labo jestem, wynik pewnie kolo poludnia. Stresa mam, nie powiem.
Trzymam za Was kciuki i nawet nogi będę zacisnąć aby kropek nie uciekłWiem co czujesz,ale napewno dzis bedziemy szczesliwe po odebraniu wynikow Tez juz moglabym robic bete ale czy teraz czy o 10.00 to i tak wynik ok.18.00
@walczaca o szczescie powodzenia na wizycie. Trzymam kciuki za owulacje
to super że możesz dzialac bez przerwy :-)) a jeżeli o leki chodzi to coś zmieniliscie przy tym podejsciu? Masz jakieś inne??Milo, że pytasz Miałam wizytę w środę i dziś znowu. Chyba podejde w tym cyklu jednak. Okazało się, że ana3 mam ujemne . To słabo dodatnie ANA2 mogło być spowodowane tym że krew pobierana była niedługo po cb (tak powiedział Pa...k jak byłam na wizycie i dlatego się tym nie przejął). Mam już wyniki części badań, które w Łodzi robiłam i też dobre. Wątpliwości mam tylko dot.NK bo w normie ale chyba pisalyscie kiedyś, że mimo normy to i tak lepiej jak są w dolnej granicy jeśli dobrze pamiętam. Wiesz coś na ten temat?
Dziękuję @hope322 !!@walczaca o szczescie powodzenia na wizycie. Trzymam kciuki za owulacje