reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jestem po wizycie i z synka zrobiła się córeczka haha za trzy tygodnie okaże się już na 100%
Mam też łożysko przodujace i mała torbiel na nim ale ponoć mam się tym nie martwić
Muszę dużo pić bo wody plodowe na.granicy normy
A wszystko inne ok. Dzidziuś ma już prawie 300 gram :)

Lozysko przodujace uwazaj bo krwawilam od 30 tc a poród byl w 35
Poczytaj wiecej o tym lozysku...zero wysilku

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Już się boję Ale nic na to nie poradzę. Kazał lekarz dużo odpoczywać
Ważne bym nosiła corcie jaknajdluzej a u ciebie te krwawienie bo się odklejalo łożysko czy dlaczego?

Jestem po wizycie i z synka zrobiła się córeczka haha za trzy tygodnie okaże się już na 100%
Mam też łożysko przodujace i mała torbiel na nim ale ponoć mam się tym nie martwić
Muszę dużo pić bo wody plodowe na.granicy normy
A wszystko inne ok. Dzidziuś ma już prawie 300 gram :)
Super wiadomosci :) tez mialam lozysko przodujace i na usg miesiac przed terminem bylo juz na swoim miejscu. Mi tez lekarz mowil, zeby sie tym nie przejmowac i mial racje.

ja tam potrafie pol dnia nie jesc a na noc wpierniczam jak głupia... teraz juz sie ograniczam i wcinam orzeszki albo ananaska :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
no właśnie tu jest pies pogrzebany ja bardzo dłygo tak robiłam, że wychodziłam rano z domu bez śniadania, w pracy 2-3 kawy, oczywiście z cukrem, coś w biegu przekąszone a w domu na wieczór włączał ni się odkurzacz... i to był najgorszy czas w moim życiu, prawdopodobnie najwięcej zła mojemu zdrowiu sobie tym wyrządziłam, to strasznie się roztyłam, ogólnie w jakieś 3 lata +25 kg, no masakra, teraz na szczeście mam o 10 mniej ale i tak te 15 jeszcze zostało... ale nie wychodze z dom bez śniadania, a jak nie mam czasu to w pracy na szczęście jest mleko i chia :D błyskawiczny "koktajl" jest :D

To tez zalezy w ktorym miejscu jest lozysko. Najgrozniejsze z tego co pamietam jest te umiejscowione na na dole macicy, wtedy trzeba uwazac. Ja akurat mialam umiejscowione troche wyzej i zadnych komplikacji nie mialam.

Hej!! Jestem tu nowa często Was podglądam i wkoncu zdecydowałam się dołączyć.dziś 8dpt teraz czekam do testu i coraz bardziej czuję,ze nic z tego.
witaj :) jeśli dziewczyny Ci tego nie napisały to rada ode mnie brzmi tak: zamiast panikować IDŹ NA BETĘ :D jutro 9dpt to powinno coś być, no chyba, że miałaś 2dniowe zarodki to poczekaj jeszcze do czwartku :)

Dziewczyny powiedzcie czy któraś z Was miała uczucie jakby miesiączka się zbliżała a mimo to udało się? Naprawdę można oszalec [emoji58]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak miałam , tak bolało że byłam pewna że się nie udało a tu niespodzianka dziś 19dpt a beta ponad 8 tyś.

Dziewczyny, ja juz po transferze :) Nie zapisywalam sie do kalendarza bo dondzisiaj nie bylo wiadomo jak bedzie ale maluch w nocy podgonil i dzis rano byl piekna wczesna blstocysta :)
Bete mam zrobic 16ego. Wpiszcie mnie prosze do kalendarza! :)
Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu.. ostatnim razem odchodzilam od zmyslow.
Ciekawe kiedy ja zaczne robic nerwowe sikance ;))
super, że maleństwo podgoniło i już u mamci sobie domek szykuje ;) 3mam kciuki!

reklama
Już się boję Ale nic na to nie poradzę. Kazał lekarz dużo odpoczywać
Ważne bym nosiła corcie jaknajdluzej a u ciebie te krwawienie bo się odklejalo łożysko czy dlaczego?

Nie Martw sie na zapas czy wiesz jakie dokl masz ?moze oni tez Sue przemiescic az do czasu porodu i wszy dobrze do 38 tc u mnie niestety myslAlam ze skoro praca lekka to chodzilam do 29 tc aZ pewnego ranks zlew w lozku[emoji51][emoji51]of tego momentu przetrwala do 35.5 z waga 2150 Ale Teraz dwa zabki I zaczyna start do raczkowania , nie martw Sue na zapas, relax tylko
1510077166-9054ba9195078d52-aaaaaa.jpeg
1510077173-5c51488280090b61-aaaaaa.jpeg
1510077180-dc2981801262de11-aaaaaa.jpeg

Lozysko te dotyka na szczescie malo mamus;)

Do góry