reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie tak pisalo ze test tylko do 20 min wazny a jesli pozytyw to utrzymuje sie 24 h Po czym znika no Ale kazdy test inny

Oby To byla dzidzia![emoji110]️[emoji110]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oj to u mnie 4 miesiac i nadal jest druga krecha, zrobilam po pozytywnej becie bo zawsze marzylam zeby zobaczyc ta druga kreske

reklama
Odebrałam wyniki krwi [emoji20]. Progesteron na poziomie 18,8, beta <0,1. Dzisiaj 7dpt chyba nie ma już na co liczyć co dziewczyny? [emoji24] To takie straszne dla mnie! Tak bardzo na to liczyłam. Niby lekarz zalecił betę dopiero 13, ale ja już straciłam nadzieje [emoji30]
moze to jeszcze za wczesnie ? hmm miej nadzieje a moze akurat maluch sie obudzi :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powiedzcie czy któraś z Was miała uczucie jakby miesiączka się zbliżała a mimo to udało się? Naprawdę można oszalec [emoji58]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Odebrałam wyniki krwi [emoji20]. Progesteron na poziomie 18,8, beta <0,1. Dzisiaj 7dpt chyba nie ma już na co liczyć co dziewczyny? [emoji24] To takie straszne dla mnie! Tak bardzo na to liczyłam. Niby lekarz zalecił betę dopiero 13, ale ja już straciłam nadzieje [emoji30]
[emoji17] [emoji8]

Dziewczyny powiedzcie czy któraś z Was miała uczucie jakby miesiączka się zbliżała a mimo to udało się? Naprawdę można oszalec [emoji58]

Ja tak miałam też byłam załamana bo te bóle i myśl że po nich zawsze nadchodzila wredna @ strasznie dolowaly a jednak udało się.Nie martw się tym narazie

reklama
:sad:

Do góry