reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Odebrałam wyniki krwi [emoji20]. Progesteron na poziomie 18,8, beta <0,1. Dzisiaj 7dpt chyba nie ma już na co liczyć co dziewczyny? [emoji24] To takie straszne dla mnie! Tak bardzo na to liczyłam. Niby lekarz zalecił betę dopiero 13, ale ja już straciłam nadzieje [emoji30]
:( tulę :*

reklama
Jestem po wizycie i z synka zrobiła się córeczka haha za trzy tygodnie okaże się już na 100%
Mam też łożysko przodujace i mała torbiel na nim ale ponoć mam się tym nie martwić
Muszę dużo pić bo wody plodowe na.granicy normy
A wszystko inne ok. Dzidziuś ma już prawie 300 gram :)
no to ładne kwiatki :D dbajcie o siebie kobietki:*

To tez zalezy w ktorym miejscu jest lozysko. Najgrozniejsze z tego co pamietam jest te umiejscowione na na dole macicy, wtedy trzeba uwazac. Ja akurat mialam umiejscowione troche wyzej i zadnych komplikacji nie mialam.

Dokl wyslalam tez info;) Ja mialam najgorsze;/i nie chcialo sie przemiescic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Odebrałam wyniki krwi [emoji20]. Progesteron na poziomie 18,8, beta <0,1. Dzisiaj 7dpt chyba nie ma już na co liczyć co dziewczyny? [emoji24] To takie straszne dla mnie! Tak bardzo na to liczyłam. Niby lekarz zalecił betę dopiero 13, ale ja już straciłam nadzieje [emoji30]

Kochana, chciałabym Cię pocieszyć i dodać otuchy ale ... Ja ostatnio 7dpt (po transferze blastki) miałam betę 7,3 i nic z tego nie wyszło. Tule mocno.

Nie Martw sie na zapas czy wiesz jakie dokl masz ?moze oni tez Sue przemiescic az do czasu porodu i wszy dobrze do 38 tc u mnie niestety myslAlam ze skoro praca lekka to chodzilam do 29 tc aZ pewnego ranks zlew w lozku[emoji51][emoji51]of tego momentu przetrwala do 35.5 z waga 2150 Ale Teraz dwa zabki I zaczyna start do raczkowania , nie martw Sue na zapas, relax tylko
1510077166-9054ba9195078d52-aaaaaa.jpeg
1510077173-5c51488280090b61-aaaaaa.jpeg
1510077180-dc2981801262de11-aaaaaa.jpeg

Lozysko te dotyka na szczescie malo mamus;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze nie mam.pojęcia które mam zapytam na następnej wizycie. A.miałaś cc czy normalne rodziłas?
Będę dużo odpoczywać do pracy nie chodzę od początku ciąży bo mialam krwotoki że względu na krwiaka.

reklama
Do góry