reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
3IuI nie udane.transfer pierwszy nie udany.. Podany byl 1zarodek teraz poprosilam o 2 3BB i 3BC
W 2dpt mialam silny skurcz jakby macicy niewiem ale to tylko chwilę i przy braniu luteiny mialam troche krwi na aplikatorze
Teraz 6dzien plamien i to chyba nie jest normalne
kochana koniecznie powinnaś zbadać poziom progesteronu, być może jest niski i stąd te plamienia... a jakie w ogóle masz dawki leków?

O A to może wrócić na swoje miejsce? A rodziłas w terminie?
Tak, lekarz mi powiedzial, ze na 80-90% wroci na swoje miejsce jeszcze przed porodem i dokladnie tak bylo, spawdzalam 4tyg przed terminem. Tylko ja mialam czesciowo przodujace. Urodzilam 10dni po terminie, synek wazyl 3800 i mial 60cm. Nie plamilam przez cala ciaze i wszystko bylo ok. A Ty wiesz jaki rodzaj masz tego lozyska przodujacego?
Mialam rodzic naturalnie ale w usg ostatnim 10dni po terminie wyszlo, ze synek ma chore serce i musialam miec cc.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ja juz po transferze :) Nie zapisywalam sie do kalendarza bo dondzisiaj nie bylo wiadomo jak bedzie ale maluch w nocy podgonil i dzis rano byl piekna wczesna blstocysta :)
Bete mam zrobic 16ego. Wpiszcie mnie prosze do kalendarza! :)
Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu.. ostatnim razem odchodzilam od zmyslow.
Ciekawe kiedy ja zaczne robic nerwowe sikance ;))
ja śledzę Twoje poczynania z racji chyba naszego podobnego wieku :)
i ciekawa byłam co z Twoim kropkiem a tu zero info na forum,nie dobra Ty! Bij się w pierś :)

Teraz po transferze powinnaś ogladac same glupie komedie i czytac komedie zeby byc cały czas w dobrym nastroju. A ja trzymam kciuki:)
Ja dziś miałam punkcję i jutro tez pewnie bede świrowac czy coś się zapłodniło z moich 4 komórek.. Są już słabej jakości bo wiek..ale póki co nie dopuszczam do siebie mysli ze się nie uda tym razem. NAjwyzej w psychiatryku bedziecie mnie odwiedzac.

@dżoasia nasza skarbnico wiedzy. Na co dostałam po punkcji estrofem?? Czy ferti formułę nadal biorę aż do transferu? rozumiem ze ananaska codziennie 2 plastry poczynając od jutra do dwa dni po transferze tak? Czy to wszystko? Aha i magnez powinnam?

Tak, lekarz mi powiedzial, ze na 80-90% wroci na swoje miejsce jeszcze przed porodem i dokladnie tak bylo, spawdzalam 4tyg przed terminem. Tylko ja mialam czesciowo przodujace. Urodzilam 10dni po terminie, synek wazyl 3800 i mial 60cm. Nie plamilam przez cala ciaze i wszystko bylo ok. A Ty wiesz jaki rodzaj masz tego lozyska przodujacego?
Nie wiem bo nawet nie wiedziałam że są rodzaje. Zapytam o wszystko następnym razem. Dzięki za odpowiedzi

Tak.zrobię. Dziękuję
Ja już się wcześniej zmartwilam ale będzie co będzie nic nie poradzę.

Tez staralam Sie nie przejmowac... bo mi mowili ze moze Sue przemiescic ,,,,bo to ze mi Sie tak skonczyla ciaza nie znaczy ze tobie tak samo ;)), kazda z nas inna tak samo porod i rizwoj dzieci itd itd .... pisalam o sobie [emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry