reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jestem po wizycie i z synka zrobiła się córeczka haha za trzy tygodnie okaże się już na 100%
Mam też łożysko przodujace i mała torbiel na nim ale ponoć mam się tym nie martwić
Muszę dużo pić bo wody plodowe na.granicy normy
A wszystko inne ok. Dzidziuś ma już prawie 300 gram :)

Lozysko przodujace uwazaj bo krwawilam od 30 tc a poród byl w 35
Poczytaj wiecej o tym lozysku...zero wysilku

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Już się boję Ale nic na to nie poradzę. Kazał lekarz dużo odpoczywać
Ważne bym nosiła corcie jaknajdluzej a u ciebie te krwawienie bo się odklejalo łożysko czy dlaczego?

Jestem po wizycie i z synka zrobiła się córeczka haha za trzy tygodnie okaże się już na 100%
Mam też łożysko przodujace i mała torbiel na nim ale ponoć mam się tym nie martwić
Muszę dużo pić bo wody plodowe na.granicy normy
A wszystko inne ok. Dzidziuś ma już prawie 300 gram :)
Super wiadomosci :) tez mialam lozysko przodujace i na usg miesiac przed terminem bylo juz na swoim miejscu. Mi tez lekarz mowil, zeby sie tym nie przejmowac i mial racje.

ja tam potrafie pol dnia nie jesc a na noc wpierniczam jak głupia... teraz juz sie ograniczam i wcinam orzeszki albo ananaska :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
no właśnie tu jest pies pogrzebany ja bardzo dłygo tak robiłam, że wychodziłam rano z domu bez śniadania, w pracy 2-3 kawy, oczywiście z cukrem, coś w biegu przekąszone a w domu na wieczór włączał ni się odkurzacz... i to był najgorszy czas w moim życiu, prawdopodobnie najwięcej zła mojemu zdrowiu sobie tym wyrządziłam, to strasznie się roztyłam, ogólnie w jakieś 3 lata +25 kg, no masakra, teraz na szczeście mam o 10 mniej ale i tak te 15 jeszcze zostało... ale nie wychodze z dom bez śniadania, a jak nie mam czasu to w pracy na szczęście jest mleko i chia :D błyskawiczny "koktajl" jest :D

To tez zalezy w ktorym miejscu jest lozysko. Najgrozniejsze z tego co pamietam jest te umiejscowione na na dole macicy, wtedy trzeba uwazac. Ja akurat mialam umiejscowione troche wyzej i zadnych komplikacji nie mialam.

Hej!! Jestem tu nowa często Was podglądam i wkoncu zdecydowałam się dołączyć.dziś 8dpt teraz czekam do testu i coraz bardziej czuję,ze nic z tego.
witaj :) jeśli dziewczyny Ci tego nie napisały to rada ode mnie brzmi tak: zamiast panikować IDŹ NA BETĘ :D jutro 9dpt to powinno coś być, no chyba, że miałaś 2dniowe zarodki to poczekaj jeszcze do czwartku :)

Dziewczyny powiedzcie czy któraś z Was miała uczucie jakby miesiączka się zbliżała a mimo to udało się? Naprawdę można oszalec [emoji58]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak miałam , tak bolało że byłam pewna że się nie udało a tu niespodzianka dziś 19dpt a beta ponad 8 tyś.

Dziewczyny, ja juz po transferze :) Nie zapisywalam sie do kalendarza bo dondzisiaj nie bylo wiadomo jak bedzie ale maluch w nocy podgonil i dzis rano byl piekna wczesna blstocysta :)
Bete mam zrobic 16ego. Wpiszcie mnie prosze do kalendarza! :)
Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu.. ostatnim razem odchodzilam od zmyslow.
Ciekawe kiedy ja zaczne robic nerwowe sikance ;))
super, że maleństwo podgoniło i już u mamci sobie domek szykuje ;) 3mam kciuki!

reklama
Już się boję Ale nic na to nie poradzę. Kazał lekarz dużo odpoczywać
Ważne bym nosiła corcie jaknajdluzej a u ciebie te krwawienie bo się odklejalo łożysko czy dlaczego?

Nie Martw sie na zapas czy wiesz jakie dokl masz ?moze oni tez Sue przemiescic az do czasu porodu i wszy dobrze do 38 tc u mnie niestety myslAlam ze skoro praca lekka to chodzilam do 29 tc aZ pewnego ranks zlew w lozku[emoji51][emoji51]of tego momentu przetrwala do 35.5 z waga 2150 Ale Teraz dwa zabki I zaczyna start do raczkowania , nie martw Sue na zapas, relax tylko
1510077166-9054ba9195078d52-aaaaaa.jpeg
1510077173-5c51488280090b61-aaaaaa.jpeg
1510077180-dc2981801262de11-aaaaaa.jpeg

Lozysko te dotyka na szczescie malo mamus;)

Do góry