gooossia17
Fanka BB :)
Jeszcze nie miałaś USG?14 już bliżej jak dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie miałaś USG?14 już bliżej jak dalej
@Mruch dziękuje! Kiwi faktycznie rewelacja! Działa błyskawicznie!Śliwki, kiwi (podobno rewelacja), dużo wody.
Dziękuję... wyleje trochę łez i może mi zrobi się lżej.... narazie jest fatalnie . Straciłam nadzieję ale muszę je odzyskać do piątku dla mojej kruszynkiNie załamuj sie nie z takich zarodków były ciąże! Teraz jesteś przemęczona, synek do tego chory. Za dużo na raz. Musisz sie nastawić pozytywnie. A my to z całych sił mocno będziemy Ci kibicować.
Ja dzisiaj upieklam szarlotke z przepisu @Olusja1987 i powiem wam ze to ciasto z dodatkiem drozdzy jest mega aje ja jak to ja musialam cos przykombinowac i zrobilam jablka pol na pol z makiem (niestety z lenistwa tym z puchy) ale i tak ciacho mistrzostwo rano wezme do pracy bo moj tylek by nie wytrzymal tego nadmiaru szczescia
Dziękuję... wyleje trochę łez i może mi zrobi się lżej.... narazie jest fatalnie . Straciłam nadzieję ale muszę je odzyskać do piątku dla mojej kruszynki
super, bardzo się cieszę że wszystko ok! I dobrze ze udało się z tym zwolnieniem Wow już 9 tydzien, ale ten czas zapiernicza..Dzięki, że pytasz. Poza przeziębieniem czuję się naprawdę dobrze. U mnie obecnie 9 tydzień leci. Siedzę na zwolnieniu. Nie wrócę na pewno do pracy. Wyrwałam się na tydzień do Polski i podjadłam właśnie śledzi. W Danii wszystkie robią na słodko a tego nie da się zjeść. Podładuję akumulatory i wracam do męża
Mi od 3 lat marzą się Swięta Bożego Narodzenia w stanie błogosławionym... najpiękniejszy prezent w życiu. Wszystkim Wam tego życzę =DMam nadzieje, ze dla nas wszystkich
Powodzenia =)Cześć i czołem Kobietki ja juz w klinice czekam na podgląd moich złotych jajeczek