gooossia17
Fanka BB :)
Ja
tez byłam bardzo niecierpliwa jeszcze 6 dniNo nie jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez byłam bardzo niecierpliwa jeszcze 6 dniNo nie jeszcze
dziękuję kochana, jeszcze troszkę dam radę a jak nie to mam ostatniego kropka albo na następny cykl albo na Styczeń też... ehh...pożyjemy, zobaczymy...Trzymam kciuki za Twojego malucha prawie jak za swojego, bo mam zamrożone takie same ;-)))
Albo na za dwa lata ;-)dziękuję kochana, jeszcze troszkę dam radę a jak nie to mam ostatniego kropka albo na następny cykl albo na Styczeń też... ehh...pożyjemy, zobaczymy...
Mimo iz szczerbata to mądra kobieta z Ciebie Mruch.Kochana jest jak jest, robisz wszystko żeby sie udało, jak każda z nas! Na większość nie masz wpływu. Tak jak ja masz już jedno dziecko i pragniesz drugiego. Ja tez mam gorsze momenty, tez pierwszy transfer nieudany, tez wylałam może łez. Od punkcji do transferu czekałam 3 miesiące, po pierwszym nieudanym tranferze w którym pokładałem tak duże nadzieje załamałam sie. Przerwa na kolejne 3 miesiące na zebranie sił i badania. No i teraz czekam na wynik. Dla każdej z nas jest to trudne, istny rollercoaster emocjonalny. Są rzeczy które możesz zrobić a są te na które nie masz wpływu jak np klasa zarodka. Ale robisz to zawsze z myślą ze się uda! Gorsze chwile zawsze mijają i walczymy dalej! Głowa do góry - pamiętaj ze my zawsze będziemy trzymać kciuki i w miarę możliwości Cię wspierać!
Haha. Dokładnie!Albo na za dwa lata ;-)
I jak tam kokoszka?Cześć i czołem Kobietki ja juz w klinice czekam na podgląd moich złotych jajeczek
Dziewczyny! Dzisiaj, właśnie teraz! Pije kawę pierwszy raz chyba od 2 tygodni! Niebo w gębie. Pije dlatego, ze zaczęło mnie zatykac. Nie mogę się załatwić. Czy któraś ma jakieś inne sposoby na zaparcia?
Witajcie... ja dzisiaj niby powinnam mieć dobre wieści ale tak naprawdę mam doła. Endometrium ponad 11 mm transfer w piątek. Ale... dowiedziałam się jakiej klasy są moje zarodki, dwa które straciłam i ten jeden ostatni. Dokładniej mówiąc 2AA, 2AB i 2BB nie wiem który mi został..Ale jeden był zdaniem doktora dobry drugi średni a trzeci nie za bardzo... a który będzie teraz podaany nie wiem bo doktor zmienił temat i powiedział żebym za bardzo nie myślała więc podejrzewam że został ten ostatni najslabszy.... średnie te zarodki jak na piątą dobę mnożenia.... załamana jestem i nie widzę nadzieji na pozytywny transfer
Poszło [emoji4]Czy ja też mogę poprosić o przepis na te pyszności?