Witajcie... ja dzisiaj niby powinnam mieć dobre wieści ale tak naprawdę mam doła. Endometrium ponad 11 mm transfer w piątek. Ale... dowiedziałam się jakiej klasy są moje zarodki, dwa które straciłam i ten jeden ostatni. Dokładniej mówiąc 2AA, 2AB i 2BB nie wiem który mi został..Ale jeden był zdaniem doktora dobry drugi średni a trzeci nie za bardzo... a który będzie teraz podaany nie wiem bo doktor zmienił temat i powiedział żebym za bardzo nie myślała więc podejrzewam że został ten ostatni najslabszy.... średnie te zarodki jak na piątą dobę mnożenia.... załamana jestem i nie widzę nadzieji na pozytywny transfer
reklama
hope322
Fanka BB :)
Zrob sobe test jutro rano Zawsze Ci nadzieja zostanie na bete w razie niepowodzenia. Ja tez jestem zwilenniczka sikaczy ale wybor zalezy od Ciebie.I bądź tu mądry człowieku [emoji3][emoji30] i sama nie wiem co robić - chyba zdecydujemy z mężem dzisiaj wieczorem [emoji3]
walczaca o szczescie
Wiem co czujesz... to okropne.usłyszeć coś takiego,ale każdy z zarodków ma szanse i tak musisz o tym myśleć. Lepsze warunki ma u Ciebie w brzuchu niz na szkielku... moze wszystko nadrobic! Ale ja też chodzę i płaczę po kontach jak mi sie przypomni... :-(Ciągle płakać mi się chce .... na dodatek synek przeziebiony,wszystko do du...mam dość
hope322
Endo piekne, kochana nie patrz na klase zarodkow, u mamy bedzie im najlepiej i szybko nadrobia. Trzymam mocno kciukiWitajcie... ja dzisiaj niby powinnam mieć dobre wieści ale tak naprawdę mam doła. Endometrium ponad 11 mm transfer w piątek. Ale... dowiedziałam się jakiej klasy są moje zarodki, dwa które straciłam i ten jeden ostatni. Dokładniej mówiąc 2AA, 2AB i 2BB nie wiem który mi został..Ale jeden był zdaniem doktora dobry drugi średni a trzeci nie za bardzo... a który będzie teraz podaany nie wiem bo doktor zmienił temat i powiedział żebym za bardzo nie myślała więc podejrzewam że został ten ostatni najslabszy.... średnie te zarodki jak na piątą dobę mnożenia.... załamana jestem i nie widzę nadzieji na pozytywny transfer
Nina001
Zgadza się, dwa transfery po dwa zarodki Pierwszą porażkę przeżyliśmy bardzo źle, wręcz pojawiały się myśli,że nigdy nam sie nie uda! Przy criotransferze nie chciałam znów tak bardzo tego przeżyć stąd chłodne podejście do tematu.Czyli mieliście dwa transfery, po dwa zarodki? Super że został z Wami Maluch!
Wszystkie pokładamy wielką nadzieję w in vitro, a każdy nieudany transfer przeżywamy jak stratę dziecka. Na szczęście co chwilę któraś z dziewczyn z forum zachodzi w ciążę i to dodawało mi siły,że warto próbować!
HopeFul87
Nie mozesz tak myslec, skoro dotrwaly do 5doby to nie sa takie slabe, mi tez zostal do podania zarodek "slabej" klasy ale wierze ze tym razem się uda, dwa poprzednie byly super i ze mna nie zostaly wiec jakosc zarodka nie decyduje o wszystkim, glowa do gory i pozytywne myśli :-)Witajcie... ja dzisiaj niby powinnam mieć dobre wieści ale tak naprawdę mam doła. Endometrium ponad 11 mm transfer w piątek. Ale... dowiedziałam się jakiej klasy są moje zarodki, dwa które straciłam i ten jeden ostatni. Dokładniej mówiąc 2AA, 2AB i 2BB nie wiem który mi został..Ale jeden był zdaniem doktora dobry drugi średni a trzeci nie za bardzo... a który będzie teraz podaany nie wiem bo doktor zmienił temat i powiedział żebym za bardzo nie myślała więc podejrzewam że został ten ostatni najslabszy.... średnie te zarodki jak na piątą dobę mnożenia.... załamana jestem i nie widzę nadzieji na pozytywny transfer
14 już bliżej jak dalejTo jesteś tydzień za mna teraz na dniach masz wizytę prawda?
Dzisiaj nie potrafiłam opanować płaczu przy synu... jechaliśmy do apteki a idę sobie trzy moje znajome z wozeczkami normalnie jakby mi ktoś nóż wbił w serce... uwierzcie mi nie ma różnicy czy to pierwsze dziecko czy o drugie walczymy tak samo boliWiem co czujesz... to okropne.usłyszeć coś takiego,ale każdy z zarodków ma szanse i tak musisz o tym myśleć. Lepsze warunki ma u Ciebie w brzuchu niz na szkielku... moze wszystko nadrobic! Ale ja też chodzę i płaczę po kontach jak mi sie przypomni... :-(
reklama
Mruch
Ciągle płakać mi się chce .... na dodatek synek przeziebiony,wszystko do du...mam dość
Nie załamuj sie nie z takich zarodków były ciąże! Teraz jesteś przemęczona, synek do tego chory. Za dużo na raz. Musisz sie nastawić pozytywnie. A my to z całych sił mocno będziemy Ci kibicować.
Podziel się: