reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny. Zaczynam dochodzić do siebie.... chociaż psychicznie jest ciężko... czekam.na @ i chce zacząć brać już leki i przygotować się do crio. boję się ze jeśli się nie uda to zakonczymy starania... Ale ja chce maleństwo. wiem ze moj M juz wiecej nie zechce podchodzic do in vitro.

Kochana, ja też czekam na @ i chce działać dalej. Spróbuj zapytać lekarza o jakieś inne leki, może coś dorzuci dodatkowego przed transferem czy po nim. Warto próbować odrobinę czegoś innego. Trzymam kciuki

reklama
Wczoraj jakos tak z 40min pierwszy raz mialam mdłości nie wiem czy po czyms z jedzenia czy to juz to.Ale tez zaczelam w myslach nazekac i za chwile pomyslalam przeciez marzylam o tym....bede sie starala zae duzo nie narzekać hehe

Narzekaj do woli :happy: To że tyle o ciąże walczymy nie oznacza że nie możemy narzekać jak kobiety która zachodzą na pstryknięcie palca.

Wczoraj jakos tak z 40min pierwszy raz mialam mdłości nie wiem czy po czyms z jedzenia czy to juz to.Ale tez zaczelam w myslach nazekac i za chwile pomyslalam przeciez marzylam o tym....bede sie starala zae duzo nie narzekać hehe
mnie tez sie zdarzaja gorsze dni, ale zaraz sobie przypominam ile o tym marzylam i jakos tak nawet najgorsze dni staja sie lzejsze, z tym ze ja nie wymiotuje jedynie od 4 tyg mam mega mega zgage. ale moge nawet wymiotowac , miec zgage i lezec plackiem dla mojego dzieciaczka, bo pamietam ze przed ciaza wszystko bym zrobila zeby w tej ciazy byc, a nawet czuje sie spokojniejsza jak budze sie ze zgaga :) jak jej nie ma to macam sie po piersiach czy bola i oczywiscie caly dzien stres czy aby wszystko w porzadu :)

Ostatnia edycja:
Witam [emoji4]
Po usg szyjka skrócona, rozwarcie niby na jeden palec[emoji3] , ale mały jest jeszcze wysoko i nie widać by się coś działo, mały waży niby 3500 ale coś mi się dużo wydaje jak w zeszłym tyg. W piątek na innym - lepszym usg miał 3 kg mógł przybrać przez tecpare dni tyle ...[emoji3]?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam [emoji4]
Po usg szyjka skrócona, rozwarcie niby na jeden palec[emoji3] , ale mały jest jeszcze wysoko i nie widać by się coś działo, mały waży niby 3500 ale coś mi się dużo wydaje jak w zeszłym tyg. W piątek na innym - lepszym usg miał 3 kg mógł przybrać przez tecpare dni tyle ...[emoji3]?

No mój od piątku 13tego przybrał prawie pół kilograma

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

dziewczyny wiecie co jest najgorsze że siostra cioteczna pyta sie czy idziemy na bal andrzejkowy co jej miałam powiedzieć ze nie idziemy bo nie mamy ochoty a tak naprawdę to z miłą chęcią bym poszła ale po prostu nie mam kasy na bale pożyczone mamy pieniądze od teściów na cała procedurę a wypłaty to na bieżące wydatki opłaty samochody itp jak by teście patrzyli na nas jak byśmy na bal poszli a przed chwilą kase pozyczali tak mnie to boli ze muszę coś ściemniać czemu nie chcemy isc bo nikt nie wie o drugim podejściu tylko my i teście wiedzą szkoda gadać to wszystko tyle kosztuje

W czasie balu andrzejkowego to Ty będziesz myślami gdzie indziej :). Będziesz cieszyła się pozytywna betą.

reklama
Witam [emoji4]

Maleństwo już spore :)

Do góry