reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny. Zaczynam dochodzić do siebie.... chociaż psychicznie jest ciężko... czekam.na @ i chce zacząć brać już leki i przygotować się do crio. boję się ze jeśli się nie uda to zakonczymy starania... Ale ja chce maleństwo. wiem ze moj M juz wiecej nie zechce podchodzic do in vitro.

Kochana, ja też czekam na @ i chce działać dalej. Spróbuj zapytać lekarza o jakieś inne leki, może coś dorzuci dodatkowego przed transferem czy po nim. Warto próbować odrobinę czegoś innego. Trzymam kciuki

reklama
Wczoraj jakos tak z 40min pierwszy raz mialam mdłości nie wiem czy po czyms z jedzenia czy to juz to.Ale tez zaczelam w myslach nazekac i za chwile pomyslalam przeciez marzylam o tym....bede sie starala zae duzo nie narzekać hehe

Narzekaj do woli :happy: To że tyle o ciąże walczymy nie oznacza że nie możemy narzekać jak kobiety która zachodzą na pstryknięcie palca.

Wczoraj jakos tak z 40min pierwszy raz mialam mdłości nie wiem czy po czyms z jedzenia czy to juz to.Ale tez zaczelam w myslach nazekac i za chwile pomyslalam przeciez marzylam o tym....bede sie starala zae duzo nie narzekać hehe
mnie tez sie zdarzaja gorsze dni, ale zaraz sobie przypominam ile o tym marzylam i jakos tak nawet najgorsze dni staja sie lzejsze, z tym ze ja nie wymiotuje jedynie od 4 tyg mam mega mega zgage. ale moge nawet wymiotowac , miec zgage i lezec plackiem dla mojego dzieciaczka, bo pamietam ze przed ciaza wszystko bym zrobila zeby w tej ciazy byc, a nawet czuje sie spokojniejsza jak budze sie ze zgaga :) jak jej nie ma to macam sie po piersiach czy bola i oczywiscie caly dzien stres czy aby wszystko w porzadu :)

Ostatnia edycja:
Witam [emoji4]
Po usg szyjka skrócona, rozwarcie niby na jeden palec[emoji3] , ale mały jest jeszcze wysoko i nie widać by się coś działo, mały waży niby 3500 ale coś mi się dużo wydaje jak w zeszłym tyg. W piątek na innym - lepszym usg miał 3 kg mógł przybrać przez tecpare dni tyle ...[emoji3]?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam [emoji4]
Po usg szyjka skrócona, rozwarcie niby na jeden palec[emoji3] , ale mały jest jeszcze wysoko i nie widać by się coś działo, mały waży niby 3500 ale coś mi się dużo wydaje jak w zeszłym tyg. W piątek na innym - lepszym usg miał 3 kg mógł przybrać przez tecpare dni tyle ...[emoji3]?

No mój od piątku 13tego przybrał prawie pół kilograma

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

dziewczyny wiecie co jest najgorsze że siostra cioteczna pyta sie czy idziemy na bal andrzejkowy co jej miałam powiedzieć ze nie idziemy bo nie mamy ochoty a tak naprawdę to z miłą chęcią bym poszła ale po prostu nie mam kasy na bale pożyczone mamy pieniądze od teściów na cała procedurę a wypłaty to na bieżące wydatki opłaty samochody itp jak by teście patrzyli na nas jak byśmy na bal poszli a przed chwilą kase pozyczali tak mnie to boli ze muszę coś ściemniać czemu nie chcemy isc bo nikt nie wie o drugim podejściu tylko my i teście wiedzą szkoda gadać to wszystko tyle kosztuje

W czasie balu andrzejkowego to Ty będziesz myślami gdzie indziej :). Będziesz cieszyła się pozytywna betą.

reklama
Witam [emoji4]

Maleństwo już spore :)

Do góry