reklama
Majtunia
Fanka BB :)
Wizyta w następny piątek. Mówił że zmieni mi leki i dawki . Tym razem biorę jeden zarodek. Żałuję że przy pierwszej próbie posluchalam go i wzięłam dwa. Nie wiedział jeszcze co i jak a kazał wziąć dwa. BrrrrrrrJa jestem u niego. Pierwsza próba dwa zarodki ciaza biochemiczna.
Majtunia
Mam tylko dwa dlatego biorę teraz po 1Wizyta w następny piątek. Mówił że zmieni mi leki i dawki . Tym razem biorę jeden zarodek. Żałuję że przy pierwszej próbie posluchalam go i wzięłam dwa. Nie wiedział jeszcze co i jak a kazał wziąć dwa. Brrrrrrr
Bardzo tego pragnę aby tak było więc nawet M powiedziałam że tylko przykro ze tak sie trzeba wykręcac ale ja wiem że warto mam nadzieję że dwa bąbelki podadząW czasie balu andrzejkowego to Ty będziesz myślami gdzie indziej . Będziesz cieszyła się pozytywna betą.
Ja jestem u niego. Pierwsza próba dwa zarodki ciaza biochemiczna.
dżoasia
Kochana a ty spakowana juz jestes? Kurcze pamietam jak was na poczatku podczytywalam to akurat betowalas... jak ten czas leci!!Witam [emoji4]
Po usg szyjka skrócona, rozwarcie niby na jeden palec[emoji3] , ale mały jest jeszcze wysoko i nie widać by się coś działo, mały waży niby 3500 ale coś mi się dużo wydaje jak w zeszłym tyg. W piątek na innym - lepszym usg miał 3 kg mógł przybrać przez tecpare dni tyle ...[emoji3]?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
meg86
Wiesz, myślę że i tak sukces że coś zaskoczylo z KD. I że lekarz jest dobry. A toJa jestem u niego. Pierwsza próba dwa zarodki ciaza biochemiczna.
że zarodek się nie utrzymał nie jego wina.
Myślę że drugi raz Przy odpowiednich lekach będzie udany
reklama
kochana powiem Ci że ja od tyg nie mam jakoś ochoty nigdzie wychodzić tak mi dobrze w domu tak cieplutko pod kocykiem z herbatą i yorkiem tylko wychodzę jak juz naprawdę muszę jechać do sklepu a tak to bym mogła sie WGL nie pokazywać i jakoś tak dobrze mi z tym nikt o nic nie pyta nie muszę na głupie pytania odpowiadać tak mi super po prostuSkad ja to znam...Ale z drugiej strony przecież też musimy jakoś żyć w miarę normalnie bo oszalejemy ...ja już zaczynam od 3 tygodni nie widziałam się z nikim ze znajomych wszyscy mówią że się izoluje, pytają dlaczego a ja zr chora jestem i nie chce nikogo zarażać
Podziel się: