reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam [emoji4]
Po usg szyjka skrócona, rozwarcie niby na jeden palec[emoji3] , ale mały jest jeszcze wysoko i nie widać by się coś działo, mały waży niby 3500 ale coś mi się dużo wydaje jak w zeszłym tyg. W piątek na innym - lepszym usg miał 3 kg mógł przybrać przez tecpare dni tyle ...[emoji3]?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana a ty spakowana juz jestes? :D Kurcze pamietam jak was na poczatku podczytywalam to akurat betowalas... jak ten czas leci!!

reklama
Skad ja to znam...Ale z drugiej strony przecież też musimy jakoś żyć w miarę normalnie bo oszalejemy ...ja już zaczynam od 3 tygodni nie widziałam się z nikim ze znajomych wszyscy mówią że się izoluje, pytają dlaczego a ja zr chora jestem i nie chce nikogo zarażać
kochana powiem Ci że ja od tyg nie mam jakoś ochoty nigdzie wychodzić tak mi dobrze w domu tak cieplutko pod kocykiem z herbatą i yorkiem :) tylko wychodzę jak juz naprawdę muszę jechać do sklepu a tak to bym mogła sie WGL nie pokazywać i jakoś tak dobrze mi z tym nikt o nic nie pyta nie muszę na głupie pytania odpowiadać tak mi super po prostu :)

Do góry