reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale wy budowaliscie czy kupiliscoe starszy i remontujecie?? Kiedyś sie w jednej izbie zylo i tez bylo git:) szlauf sie pewno jakiś znajdzie, balia tez i lazienka jak ta lala :) wiadro tez wiec i wc zalatwione :p chcesz jeszcze jakieś inspiracje??:)
Kupiliśmy 3 lata temu dom z 2000 roku z myślą o większej rodzinie (spora kuchnia, salon, 5 pokoi, 2 lazienki, kawałek ogródka). Chcieliśmy go wyremontować, ale rodzina nie chciała się powiększać, więc tak sobie tak żyliśmy tylko w między czasie pojawiły się koty, żeby echo nie hulało w domu. Nie remontowaliśmy, bo nie wiedzieliśmy czy mamy bardziej na 2 osoby ze zwierzyńcem robić remont czy jednak uwzględnić małe dziecko. Nie chcieliśmy nic zaczynać, bo jakbym zostawiła miejsce na pokoik a dzidzia by się nie pojawiła, to chyba musiałabym sprzedać dom. Dlatego czekaliśmy.
Ja wam już pokazywałam nasze centrum dowodzenia wszechświatem. Tylko kibelek i umywalkę mamy w jednej łazience zostawione, no bo trzeba :D:D

Sorki dziewczyny, nie powinnam była tego tu wrzucać.

Nie masz za co przepraszać. Piękna lampka :)
Ja dziś jeździłam za kaflami bo chcemy zrobić łazienkę i podobają mi się tylko te z żyrafami i hipopotamami :D
Mam nadzieję że wkrótce sie uda i nie będę musiała szukać żadnych innych.
I że wszystkie bedziemy mogły szaleć z zakupami na działach dziecięcych :)
I wtedy też dasz mi namiary gdzie taką lampkę kupić :)

Powiem szczerze, ze to dla mnie szok. Zastanawiam sie co moglo pojsc nie tak, nawet mysle, ze moze przez to, ze ostatnio w nocy mialam zmiany temperatuty, raz mi bylo zimno a za chwile budzilam sie zlana potem.
W ogole raz zastanawiam sie czy moge podejsc do kolejnego krio juz w tym cylku czy trzeba czekac a raz, ze chyba nie zniose kolejnej porazki. Ciaza pozamaciczna, potem smierc synka a teraz to. Boje sie, ze wyladuje za chwile w pauchatryku jak tak dalej pojdzie :(
Kurcze. Tak mi przykro. Masakra ile już musiałaś przejść. Jakie to wszystko jest popieprzone. Chciałabym żeby było wszystko ok tylko ciężko te negatywne testy wyjaśnić... a są takie totalnie negatywne czy jest tam jakiś cień drugiej kreski.
U mnie po tej biochemicznej doktor zrobił histeroskopię. Okazało się że mam dziwne endometrium (najprawdopodobniej po estrofemie) i jeszcze jakieś mini polipy mi usunął. Sama też nie wiem co u mnie mogło tak na prawdę się do tego przyczynić ale straszne są takie pozytywne wieści a potem zabranie nadziei. Trzymaj się kochana do tej wizyty w poniedziałek.

Nie masz za co przepraszać. Piękna lampka :)
Ja dziś jeździłam za kaflami bo chcemy zrobić łazienkę i podobają mi się tylko te z żyrafami i hipopotamami :D
Mam nadzieję że wkrótce sie uda i nie będę musiała szukać żadnych innych.
I że wszystkie bedziemy mogły szaleć z zakupami na działach dziecięcych :)
I wtedy też dasz mi namiary gdzie taką lampkę kupić :)
Akurat kafeli do lazienki i całą łaziekę urządzamy "po dorosłemu", bo nie chcemy remontować znów za kilka lat, żeby kafelki wymienić. W końcu będę miała wygodną wannę i do tego jeszcze piękną :D:D

reklama
Akurat kafeli do lazienki i całą łaziekę urządzamy "po dorosłemu", bo nie chcemy remontować znów za kilka lat, żeby kafelki wymienić. W końcu będę miała wygodną wannę i do tego jeszcze piękną :D:D
Mmmm wanna:) ja mam dupna lazienke 3 m2 i muszr sie pilnowax zeby nie przytyc bo inaczej to balia i wiadro mi zostaną :p

Do góry