reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To oprocz dentysty mialas super dzien. Jak bylismy na szczepueniu w lodzi to po oddaniu krwi pojechalismy do centrum handlowego papuga czy coś w tyn stylu. Wypilismy kawe i oboje srwierdzilismy ze wolimi Ikeę i tam spędziliśmy cudownie czas
Ja tam za ikea akurat nie przepadam, ale w ogole mało lubie takie atrakcje jak sklepy meblowe, nawet sklepu z ubraniami mnie tak nie kręcą, no chyba że grzebki :D:D

reklama
Dziewczyny ja zaczynam od piątku menopur 75 (trzy buteleczki z menopurem i jedna z roztworem).czy to nie za duża ilość? Nie wiem jak ja to przejdę bo przy każdym pobraniu krwi muszę leżeć . Z chłopakiem się śmiejemy że będziemy się nawzajem cudzic .

Ja tam za ikea akurat nie przepadam, ale w ogole mało lubie takie atrakcje jak sklepy meblowe, nawet sklepu z ubraniami mnie tak nie kręcą, no chyba że grzebki :D:D
Ja sklepy typu ikea, castirama, pepco uwielbiam:) ciuchow nie kupuje bo msm dosc i wole na leczenie przeznaczyć a do grzebkow nie mam szczescia :( nigdy tam nic nie znajde. Natomiast moja szwagierka jest w nich mistrzynią:) takie cudenka znajduje ze szok i to wszystkie markowe :)

Dziewczyny ja zaczynam od piątku menopur 75 (trzy buteleczki z menopurem i jedna z roztworem).czy to nie za duża ilość? Nie wiem jak ja to przejdę bo przy każdym pobraniu krwi muszę leżeć . Z chłopakiem się śmiejemy że będziemy się nawzajem cudzic .
Ja tez nie lubie pobierania krwi ale zastrzyki nie sa tak straszne

Ja sklepy typu ikea, castirama, pepco uwielbiam:) ciuchow nie kupuje bo msm dosc i wole na leczenie przeznaczyć a do grzebkow nie mam szczescia :( nigdy tam nic nie znajde. Natomiast moja szwagierka jest w nich mistrzynią:) takie cudenka znajduje ze szok i to wszystkie markowe :)
U nmie w rodzinnym mieście jest coś ala hurtownia dla grzebków. w poniedziałki można tam po 2 zł ciuchy kupić i to serio fajne ciuchy. Wczoraj wrzuciłam fotkę na fejsa, miałam na sobie koszulę - ona jest z grzebka, kupiona za 2 zł :D

reklama
w ikei to ja lubię magazyn samoobsługowy :D

Do góry