reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To oprocz dentysty mialas super dzien. Jak bylismy na szczepueniu w lodzi to po oddaniu krwi pojechalismy do centrum handlowego papuga czy coś w tyn stylu. Wypilismy kawe i oboje srwierdzilismy ze wolimi Ikeę i tam spędziliśmy cudownie czas
Ja tam za ikea akurat nie przepadam, ale w ogole mało lubie takie atrakcje jak sklepy meblowe, nawet sklepu z ubraniami mnie tak nie kręcą, no chyba że grzebki :D:D

reklama
Dziewczyny ja zaczynam od piątku menopur 75 (trzy buteleczki z menopurem i jedna z roztworem).czy to nie za duża ilość? Nie wiem jak ja to przejdę bo przy każdym pobraniu krwi muszę leżeć . Z chłopakiem się śmiejemy że będziemy się nawzajem cudzic .

Ja tam za ikea akurat nie przepadam, ale w ogole mało lubie takie atrakcje jak sklepy meblowe, nawet sklepu z ubraniami mnie tak nie kręcą, no chyba że grzebki :D:D
Ja sklepy typu ikea, castirama, pepco uwielbiam:) ciuchow nie kupuje bo msm dosc i wole na leczenie przeznaczyć a do grzebkow nie mam szczescia :( nigdy tam nic nie znajde. Natomiast moja szwagierka jest w nich mistrzynią:) takie cudenka znajduje ze szok i to wszystkie markowe :)

Dziewczyny ja zaczynam od piątku menopur 75 (trzy buteleczki z menopurem i jedna z roztworem).czy to nie za duża ilość? Nie wiem jak ja to przejdę bo przy każdym pobraniu krwi muszę leżeć . Z chłopakiem się śmiejemy że będziemy się nawzajem cudzic .
Ja tez nie lubie pobierania krwi ale zastrzyki nie sa tak straszne

Ja sklepy typu ikea, castirama, pepco uwielbiam:) ciuchow nie kupuje bo msm dosc i wole na leczenie przeznaczyć a do grzebkow nie mam szczescia :( nigdy tam nic nie znajde. Natomiast moja szwagierka jest w nich mistrzynią:) takie cudenka znajduje ze szok i to wszystkie markowe :)
U nmie w rodzinnym mieście jest coś ala hurtownia dla grzebków. w poniedziałki można tam po 2 zł ciuchy kupić i to serio fajne ciuchy. Wczoraj wrzuciłam fotkę na fejsa, miałam na sobie koszulę - ona jest z grzebka, kupiona za 2 zł :D

reklama
w ikei to ja lubię magazyn samoobsługowy :D

Do góry