reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Akurat kafeli do lazienki i całą łaziekę urządzamy "po dorosłemu", bo nie chcemy remontować znów za kilka lat, żeby kafelki wymienić. W końcu będę miała wygodną wannę i do tego jeszcze piękną :D:D

Mi się marzy trójka dzieci, więc zanim to ostatnie dorośnie to minie z 15 lat a wtedy to tą "dorosłą" też trzeba by odnowić:p
A jedyne dorosłe kafle jakie mi się spodobały kosztują 700 zł...za sztukę:o

reklama
Dostałam spasmolinę 3x1 i relanium. Skurcze były ale takie naprawdę delikatne.
Zarodki nie były badane, ale tak mi to chodzi po głowie bo te skurcze wcześniej były takie nietypowe, tak jak pisałaś chwilowe ale bardzo mocne i zawsze w czasie kiedy powinno dochodzić do zagnieżdżenia. teraz czekam na wyniki badań genetycznych po poronieniu to się okaże co i jak.
A w jakich sawkach bralas relanium? Kiedy spodziewasz sie wynikow? Koniecznie daj znac

Też na M ;-) ;). Ale któraś ma te tabsy bo tylko na tym forum widziałam tę nazwę. Wiesz, hormony hormonami, ale jak sobie człowiek zdaje sprawę z ich wpływu to może trochę na siebie wpłynąć też i nie dać się ponosić.
Nie jest tak zle on już wie że musi uważać co do mnie mówi aby mnie nie wk_€£×= i abym nie zaczęła się drzec i beczec już jest przekształcony hehe jak się ze mna obchodzić ;) najgorszy to ten jajnik tak bardzo ciągnie idę w poniedziałek do lekarza zrobić posiew to odrazu niech podwozie sprawdzi hehe :p i te AMH zbadam zobaczymy czy spadło po punkcji

reklama
Do góry