Nie Kochana ja mam microgynon i nieźle mi po nich odwala wkurw na maksa beczec bym mogła cały czas i tak mnie jajnik ciągnie ze ojj M powiedział że już ma mnie dość bo raz becze raz sie śmieje a za chwile drze się na niego ale co ja zrobię ze tak działają jeszcze tylko 7 tabsowPo czwartkowej różowej wydzielinie wczoraj było już czysto więc przemknęła mi nadzieja, że może to implantacja naturalsa, ale nic z tych marzeń bo dziś już większe plamienie. Spontaniczna wizyta u doktorka i lecimy długim protokołem. Mam marvelon, chyba @PaulinkaP też to ma.
reklama
pisces
Fanka BB :)
Też na M . Ale któraś ma te tabsy bo tylko na tym forum widziałam tę nazwę. Wiesz, hormony hormonami, ale jak sobie człowiek zdaje sprawę z ich wpływu to może trochę na siebie wpłynąć też i nie dać się ponosić.Nie Kochana ja mam microgynon i nieźle mi po nich odwala wkurw na maksa beczec bym mogła cały czas i tak mnie jajnik ciągnie ze ojj M powiedział że już ma mnie dość bo raz becze raz sie śmieje a za chwile drze się na niego ale co ja zrobię ze tak działają jeszcze tylko 7 tabsow
Dajesz nadzieję. Ja z moim niskim endometrium też nie chce zaprzepaścić histeroskopii (wycięcie fragmentu endo działa jak scratching) z zeszłego cyklu. Więc może nadzieja jest
Trzymam kciuki żeby urosło w sam raz ☺
pisces
Właśnie doczytałam, że takie rzeczy u Ciebie...Jeden test moze i wadliwy ale dwa? Fakt, ze z tego samwgo opakowania. Moze byc ciaza biochemiczna pomimo, ze beta byla 188? Normalnie uspokoic sie nie moge. Az zapalilam..
ja czasem kupowałam z solanki i potem jak je wymoczyłam w wodzie to leżakowały kilka dni w mleku z cebulką i przyprawami. Ale raz trafilam na takie ciulowe i jakoś od tej pory nie robię. Chyba to jest jedyny gotowiec jaki kupuję
A ja gotowców nie mogę, zwlaszcza lisnera. Sam kwas i zawsze mam po nich zgagę
Wolę zrobić sama ze śmietaną, cebulą i groszkiem Mniam I jak zrobię dużą miskę z kila matiasów to jem na śniadanie, obiad i kolację
hope322
Wczoraj jeszcze byl cien cienia a dzisiaj juz kompletnie nicKurcze. Tak mi przykro. Masakra ile już musiałaś przejść. Jakie to wszystko jest popieprzone. Chciałabym żeby było wszystko ok tylko ciężko te negatywne testy wyjaśnić... a są takie totalnie negatywne czy jest tam jakiś cień drugiej kreski.
U mnie po tej biochemicznej doktor zrobił histeroskopię. Okazało się że mam dziwne endometrium (najprawdopodobniej po estrofemie) i jeszcze jakieś mini polipy mi usunął. Sama też nie wiem co u mnie mogło tak na prawdę się do tego przyczynić ale straszne są takie pozytywne wieści a potem zabranie nadziei. Trzymaj się kochana do tej wizyty w poniedziałek.
Ja mialam niby wszystko ladnie, pieknie, blizna po cesarce podobno piekna i chwalila profesjonalne ciecie..
No nic takie zycie, niektorzy musza wiecej wycierpiec w swoim zyciu. Myslalam, ze limit pecha i cierpienia wyczerpalam ale jak widac zycie mnie jeszcze nie raz zaskoczy, tylko szkoda, ze nie pozytywnie.
Zobaczymy co beta pokaze. Jutro rano test jeszcze i tak zrobie na dobicie..
No to dziewczynki wypijmy nasze zdrowie! I wszystkich naszych ciężarnych niemogących oczywiście też
No dobra, to ja też sobie z Wami rumu pociągnę Zdrówko
misis188
Z griszkiem? To musze sprobowac. Ale tych moich z jabłkiem rez sprobujA ja gotowców nie mogę, zwlaszcza lisnera. Sam kwas i zawsze mam po nich zgagę
Wolę zrobić sama ze śmietaną, cebulą i groszkiem Mniam I jak zrobię dużą miskę z kila matiasów to jem na śniadanie, obiad i kolację
misis188
Mam nadzieje i zycze ci tego z calego serducha zebys jutro zobaczyła 2 kreskiWczoraj jeszcze byl cien cienia a dzisiaj juz kompletnie nic
Ja mialam niby wszystko ladnie, pieknie, blizna po cesarce podobno piekna i chwalila profesjonalne ciecie..
No nic takie zycie, niektorzy musza wiecej wycierpiec w swoim zyciu. Myslalam, ze limit pecha i cierpienia wyczerpalam ale jak widac zycie mnie jeszcze nie raz zaskoczy, tylko szkoda, ze nie pozytywnie.
Zobaczymy co beta pokaze. Jutro rano test jeszcze i tak zrobie na dobicie..
reklama
walczaca o szczescie
Myślę,że mozecie sobie spokojnie pozwolic nawet na dwie lampki :-)Moze zadam glupie pytanie ale zabronilamM pic alkohol. My z slkoholu to tylko wino lubimy, ew piwo slodkie typu reeds a i nalewki (wlasnie sue z pigwy robi )ale to wyglada tak ze przez weekend sobie po lampce wypijemy. I się zastanawiam czy ta lampka wina moze jakos negatywnie wplynac na nasienie męża? I ja jakbyn tez odrobinke (lampke ) wypila a myślę ze moze i w nastepnym cyklu bede miec stymukacje czy ns moje jajka moze to źle wplynac??
Podziel się: