reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale wy budowaliscie czy kupiliscoe starszy i remontujecie?? Kiedyś sie w jednej izbie zylo i tez bylo git:) szlauf sie pewno jakiś znajdzie, balia tez i lazienka jak ta lala :) wiadro tez wiec i wc zalatwione :p chcesz jeszcze jakieś inspiracje??:)
Kupiliśmy 3 lata temu dom z 2000 roku z myślą o większej rodzinie (spora kuchnia, salon, 5 pokoi, 2 lazienki, kawałek ogródka). Chcieliśmy go wyremontować, ale rodzina nie chciała się powiększać, więc tak sobie tak żyliśmy tylko w między czasie pojawiły się koty, żeby echo nie hulało w domu. Nie remontowaliśmy, bo nie wiedzieliśmy czy mamy bardziej na 2 osoby ze zwierzyńcem robić remont czy jednak uwzględnić małe dziecko. Nie chcieliśmy nic zaczynać, bo jakbym zostawiła miejsce na pokoik a dzidzia by się nie pojawiła, to chyba musiałabym sprzedać dom. Dlatego czekaliśmy.
Ja wam już pokazywałam nasze centrum dowodzenia wszechświatem. Tylko kibelek i umywalkę mamy w jednej łazience zostawione, no bo trzeba :D:D

Sorki dziewczyny, nie powinnam była tego tu wrzucać.

Nie masz za co przepraszać. Piękna lampka :)
Ja dziś jeździłam za kaflami bo chcemy zrobić łazienkę i podobają mi się tylko te z żyrafami i hipopotamami :D
Mam nadzieję że wkrótce sie uda i nie będę musiała szukać żadnych innych.
I że wszystkie bedziemy mogły szaleć z zakupami na działach dziecięcych :)
I wtedy też dasz mi namiary gdzie taką lampkę kupić :)

Powiem szczerze, ze to dla mnie szok. Zastanawiam sie co moglo pojsc nie tak, nawet mysle, ze moze przez to, ze ostatnio w nocy mialam zmiany temperatuty, raz mi bylo zimno a za chwile budzilam sie zlana potem.
W ogole raz zastanawiam sie czy moge podejsc do kolejnego krio juz w tym cylku czy trzeba czekac a raz, ze chyba nie zniose kolejnej porazki. Ciaza pozamaciczna, potem smierc synka a teraz to. Boje sie, ze wyladuje za chwile w pauchatryku jak tak dalej pojdzie :(
Kurcze. Tak mi przykro. Masakra ile już musiałaś przejść. Jakie to wszystko jest popieprzone. Chciałabym żeby było wszystko ok tylko ciężko te negatywne testy wyjaśnić... a są takie totalnie negatywne czy jest tam jakiś cień drugiej kreski.
U mnie po tej biochemicznej doktor zrobił histeroskopię. Okazało się że mam dziwne endometrium (najprawdopodobniej po estrofemie) i jeszcze jakieś mini polipy mi usunął. Sama też nie wiem co u mnie mogło tak na prawdę się do tego przyczynić ale straszne są takie pozytywne wieści a potem zabranie nadziei. Trzymaj się kochana do tej wizyty w poniedziałek.

Nie masz za co przepraszać. Piękna lampka :)
Ja dziś jeździłam za kaflami bo chcemy zrobić łazienkę i podobają mi się tylko te z żyrafami i hipopotamami :D
Mam nadzieję że wkrótce sie uda i nie będę musiała szukać żadnych innych.
I że wszystkie bedziemy mogły szaleć z zakupami na działach dziecięcych :)
I wtedy też dasz mi namiary gdzie taką lampkę kupić :)
Akurat kafeli do lazienki i całą łaziekę urządzamy "po dorosłemu", bo nie chcemy remontować znów za kilka lat, żeby kafelki wymienić. W końcu będę miała wygodną wannę i do tego jeszcze piękną :D:D

reklama
Akurat kafeli do lazienki i całą łaziekę urządzamy "po dorosłemu", bo nie chcemy remontować znów za kilka lat, żeby kafelki wymienić. W końcu będę miała wygodną wannę i do tego jeszcze piękną :D:D
Mmmm wanna:) ja mam dupna lazienke 3 m2 i muszr sie pilnowax zeby nie przytyc bo inaczej to balia i wiadro mi zostaną :p

Do góry