reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
no widzisz to spoko masz rodziców, u mnie to zawsze było "szanuj się, maturę zdaj" a jak ślub mieliśmy brać to było że rzez to rzuciłam studia, tylko potem jakos po slubie i zaczęłam i skończyłam. A tak normalnie nt seksu nie było tematu. Trzeba się było z internetów dowiadywać :D
U mnie nawet babcia 85 lat potrafi się nas zapytać czy jest nam dobrze w łóżku :-D
Ogóle u mnie w domu był pełen looz ;)
Dużo by mówić. Dla mnie w takich miejscach powinni pracować ludzie z odpowiednim podejściem bo człowiek już psychicznie przychodzi tam w rozsypce. Był zawsze oschły, na odwal, wizyta 5 minut, niemiły a jak już przy IUI mi powiedział że nie podoba mu się to i raczej nic z IUI nie będzie a ja zapytałam to co zrobimy jak się nie uda im powiedział że dziś zapłaciłam za Ii a nie konsultację i na konsultację mam się umówić to czara się przelała. Dupek zwykły choćby nie wiem jak mądry dla mnie jest skończony.
O fuck!! No to dziwny z niego człowiek... W takim przypadku już sobie go daruje. Współczuję Ci że zostałaś potraktowana w ten sposób..

Emeczko bardzo sie ciesze ze wracasz do walki[emoji3] i zycze Ci udanej procedury mocne kciuki[emoji110] [emoji256]
Dzięki Ewulek,
Niestety wszystkie jajka pękły wczoraj wieczorem( miałam bardzo silny ból owulacyjny, wiedziałam, że to koniec). Dziś rano przed punkcją usg to potwierdziło. Jestem załamana i zła. Wracam do poprzedniej kliniki, bo Novum strasznie mnie rozczarowało. Cieszę się bardzo, że Tobie się udało. Znasz już płeć??? Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.

Ale mnie w%_€£¥+ M no tak mi ciśnienie podniósł że zaraz mnie coś strzeli wczoraj był u kolegi robili coś na polu no wypił no dobra wypił to wypił każdemu wolno zaczął brać desmoksan od fajek ok dzisiaj znowu był u kolegi belowali no i ***** się napił wkurwil mnie tym i przyszedł do domu przed chwilą i mówi co zla jesteś ja mówię nie zła wkurwiona a nie zla mówi aby mu jedzenie odgrzac więc poszłam i zaczęłam ogrzewać mówię do niego idź w piecu na wodę rozpal a on do mnue a ty nie możesz to ja no palę codziennie więc możesz teraz ty a on do mnie przecież i tak siedzisz w domu no ***** pytam sie go co masz z tym problem a on że zaraz ja będę miała problem i ze chyba wojnę chce rozpetac a ja do niego że co a on do mnie gowno no zagotowalo się we mnie mówię skoro gowno to sobie sam nakładaj te jedzenie i poszłam do pokoju i wiecie co zachowuje się jak to ja bym co mu zrobiła no ***** co za typ ale mnie wpienil do wszystkiego na luzie podchodz mówić mu nie pal bo będziemy podchodzić to nic sobie z tego nie robi czasem sie zastanawiam czy WGL ma to sens czy podejść jesZcze raz nie rozumiem go może też powinnam wypić zapalić i miec wyjebane

reklama
Dzięki Ewulek,
Niestety wszystkie jajka pękły wczoraj wieczorem( miałam bardzo silny ból owulacyjny, wiedziałam, że to koniec). Dziś rano przed punkcją usg to potwierdziło. Jestem załamana i zła. Wracam do poprzedniej kliniki, bo Novum strasznie mnie rozczarowało. Cieszę się bardzo, że Tobie się udało. Znasz już płeć??? Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.
Ojej :( z tego co pisalas pecherzyki byly jeszcze male, to az dziwne ze wszystkie naraz pekly :(

Do góry