reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
no widzisz to spoko masz rodziców, u mnie to zawsze było "szanuj się, maturę zdaj" a jak ślub mieliśmy brać to było że rzez to rzuciłam studia, tylko potem jakos po slubie i zaczęłam i skończyłam. A tak normalnie nt seksu nie było tematu. Trzeba się było z internetów dowiadywać :D
U mnie nawet babcia 85 lat potrafi się nas zapytać czy jest nam dobrze w łóżku :-D
Ogóle u mnie w domu był pełen looz ;)
Dużo by mówić. Dla mnie w takich miejscach powinni pracować ludzie z odpowiednim podejściem bo człowiek już psychicznie przychodzi tam w rozsypce. Był zawsze oschły, na odwal, wizyta 5 minut, niemiły a jak już przy IUI mi powiedział że nie podoba mu się to i raczej nic z IUI nie będzie a ja zapytałam to co zrobimy jak się nie uda im powiedział że dziś zapłaciłam za Ii a nie konsultację i na konsultację mam się umówić to czara się przelała. Dupek zwykły choćby nie wiem jak mądry dla mnie jest skończony.
O fuck!! No to dziwny z niego człowiek... W takim przypadku już sobie go daruje. Współczuję Ci że zostałaś potraktowana w ten sposób..

Emeczko bardzo sie ciesze ze wracasz do walki[emoji3] i zycze Ci udanej procedury mocne kciuki[emoji110] [emoji256]
Dzięki Ewulek,
Niestety wszystkie jajka pękły wczoraj wieczorem( miałam bardzo silny ból owulacyjny, wiedziałam, że to koniec). Dziś rano przed punkcją usg to potwierdziło. Jestem załamana i zła. Wracam do poprzedniej kliniki, bo Novum strasznie mnie rozczarowało. Cieszę się bardzo, że Tobie się udało. Znasz już płeć??? Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.

Ale mnie w%_€£¥+ M no tak mi ciśnienie podniósł że zaraz mnie coś strzeli wczoraj był u kolegi robili coś na polu no wypił no dobra wypił to wypił każdemu wolno zaczął brać desmoksan od fajek ok dzisiaj znowu był u kolegi belowali no i ***** się napił wkurwil mnie tym i przyszedł do domu przed chwilą i mówi co zla jesteś ja mówię nie zła wkurwiona a nie zla mówi aby mu jedzenie odgrzac więc poszłam i zaczęłam ogrzewać mówię do niego idź w piecu na wodę rozpal a on do mnue a ty nie możesz to ja no palę codziennie więc możesz teraz ty a on do mnie przecież i tak siedzisz w domu no ***** pytam sie go co masz z tym problem a on że zaraz ja będę miała problem i ze chyba wojnę chce rozpetac a ja do niego że co a on do mnie gowno no zagotowalo się we mnie mówię skoro gowno to sobie sam nakładaj te jedzenie i poszłam do pokoju i wiecie co zachowuje się jak to ja bym co mu zrobiła no ***** co za typ ale mnie wpienil do wszystkiego na luzie podchodz mówić mu nie pal bo będziemy podchodzić to nic sobie z tego nie robi czasem sie zastanawiam czy WGL ma to sens czy podejść jesZcze raz nie rozumiem go może też powinnam wypić zapalić i miec wyjebane

reklama
Dzięki Ewulek,
Niestety wszystkie jajka pękły wczoraj wieczorem( miałam bardzo silny ból owulacyjny, wiedziałam, że to koniec). Dziś rano przed punkcją usg to potwierdziło. Jestem załamana i zła. Wracam do poprzedniej kliniki, bo Novum strasznie mnie rozczarowało. Cieszę się bardzo, że Tobie się udało. Znasz już płeć??? Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.
Ojej :( z tego co pisalas pecherzyki byly jeszcze male, to az dziwne ze wszystkie naraz pekly :(

Do góry