reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Właśnie weszłam na info o tym anty-Xa i chyba niechcący wprowadziłam w błąd. :/

Cytat z lab:
Badanie aktywności anty-Xa heparyny zleca się czasami w celu monitorowania i dostosowania dawki heparyny niefrakcjonowanej (UFH), mimo że obecnie głównym narzędziem monitorowania UFH jest badanie aPTT.
To wykreslam:) dzieki!

reklama
Lekarz dał tabletki jedna wieczorem ma brać kiedyś przestał palić i znowu zaczol i stwierdził dzisiaj ze kończy od jutra z fajkami ;) kazał się więcej ruszać i powinno sie unormowac wątpię że z stresu bo zaczynamy dopiero pod koniec października więc jeszcze trochę jest
Wiesz o stresie pisałam ogólnie, czasem po porażkach, jakiś problemach człowiek długo się czymś przejmuje, myśli, analizuje.
Dopinguj męża w rzuceniu palenia.

A dlugo czekalas? Z tego co kojarze to u ciebie byl niewyjasniony przypadek? Sama spadla czy jakos ci "pomogli"?
sama spadla okolo 1,5 mca z wartosci 1046. . na pierwszym usg lekarz podobno widzial pecherzyk 4 mm malutki, potem juz nie ale beta wciaz rosla , dopiero jak doszla do 1046 to zaczela spadac sama

Na pewno będzie też potrzebny posiew z szyjki macicy, ale to lekarz zrobi na wizycie [emoji6] Ja to dopiero niecierpliwa jestem, po pół roku starań nieudanych byliśmy już w Klinice na pierwszej wizycie. Tym sposobem po roku od pierwszej wizyty zaszłam w ciążę [emoji6]

---24tc---
Ja też po pół roku[emoji6]tyle że 8 lat temu zdążyłam zrobić tylko monitoring a M badanie nasienia i zdarzył się cud[emoji6]

Teraz ze względu na wiek też nie czekałam...po 6 mcach wizyta w klinice.
No ale tym razem nie jest tak kolorowo[emoji20]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

sama spadla okolo 1,5 mca z wartosci 1046. . na pierwszym usg lekarz podobno widzial pecherzyk 4 mm malutki, potem juz nie ale beta wciaz rosla , dopiero jak doszla do 1046 to zaczela spadac sama
I nie mialas zadnego lyzeczkowania ani nic z tych rzeczy? Bo rozmawialam teraz z mama i powiedzialam jej co sie stalo. A ze ona pracuje w szpitalu to juz mnie nastraszyla ze u nich raczej wszystkie babki po poronieniach zatrzymuja w szpitalu na lyzeczkowanie. No i zaczynam schizowac... ale jak beta spadnie do 0 to chyba mie ma szans zeby jakies resztki tam zostaly??

I nie mialas zadnego lyzeczkowania ani nic z tych rzeczy? Bo rozmawialam teraz z mama i powiedzialam jej co sie stalo. A ze ona pracuje w szpitalu to juz mnie nastraszyla ze u nich raczej wszystkie babki po poronieniach zatrzymuja w szpitalu na lyzeczkowanie. No i zaczynam schizowac... ale jak beta spadnie do 0 to chyba mie ma szans zeby jakies nie, po pierwsze jak nie widzieli pecherzyka to nie mieli co lyzeczkowac , po drugie jak beta zaczela spadac to to znaczylo ze natura sama zdecydowala i nie bylo potrzeby sie wtracac ( tak jeden z lekarzy powiedzial) w ostatni dzien jak juz beta zaczela mi spadac to chcieli mi podac ten lek poronny na m... nie lamietam juz nazwy ale sie nie zgodzilam i na wlasne zadanie wypisalam ze szpitala. po tym leku trzeba sobie zrobic przerwe okolo 6 mcy dla mnie to bylo za flugo wiec odmowilam

reklama
Do góry