reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziołchy mam pytanko do tych które leczą się w novum w Wawie. Któras z Was napisała niedawno ze nie mają tm immunologów. I tak sie zastanawiam bo w pt ide na 1 wizyte do Lewego - on kładzie nacisk na dobra diagnoze zanim zacznie dziłać? Dla mnie to ważne bo z moim AMH mam jedno podejscie raczej tylko. I jeżeli on i nie mają immunologów to pytanie czy on zlewa ten temat czy jednak bada przyczynę zanim zacznie działać. Zastanawiam sie czy robic jakies badania immunologiczne na wlasna reke czy zdac sie na niego całkowicie . Doradźcie plis te które u niego się leczą. Dziękuję
Z tego co czytam na innym forum w NOVUM nie patrza na immunologie i dziewczyny lecza sie na wlasna reke

Mam wyniki i mam pytania.
Allo mlr wzrosło po krótkiej ciąży: z m 27.7%, z innym dawcą 21,5%.
Wcześniej było 0%.
I teraz moje pytanie. Czy wzrost allo mlr jest zależne od wzrostu ciąży? Czy urosło tak mało bo beta rosła powoli a ciąża od początku rozwijała się nieprawidłowo?
Czy może to nie ma znaczenia i od razu allo powinno szybko urosnąć?
Proszę, poradźcie coś. Czy umawiać się do Paśnika?
Mozliwe ze przez to stracilas ciążę. Ja bym sie umawiala ale wybór nalezy do Ciebie

ja szpitalne i poszpitalne tez mialam ciazowe 100 % , a serduszka ani pecherzyka nie bylo
a gdzie to wgl jest wpisane na tym zwolnieniu? :D bo szczerze mówiąc patrzę i nic takiego tu nie widzę, żeby była jakaś rubryczka do uzuełnienia, że to zwolnienie ciążowe czy coś? czy jest jakiś inny druk do ciążowego?

Dziewczynki 3 komorki pobrane. Teraz czekanie,a transfer juz w srode 20 wrzesnia nie wiem czemu wczesniej. Madziu bardzo prosze zmien mi date transferu. Z gory dziekuje
Dziewczyny, ktoras z was moze jest przy kompie? Ja na spacerze juz wiec nie mam teraz jak a pozniej mige zapomniec. Chyba ze napiszesz mi wiadomosc prywatna.
Chyba @Oska305 z tego co pamietam i niedlugo sie spodziewa blizniatek:)
Tak, chyba Oska.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tutaj nie mówią za dużo informacji na temat zarodkow. W 3 dobie mi podawali. Było 9 zarodkow. Mowili ze 2 sie fajnie rozwijają I nie mogli zdecydować ktory wybrac. I że niby mial 8 - 11 komorek ten co podawali. A z reszta tez bylo niby ok. Ale jak widac nie, bo do 5 doby przetrwał 1 niestety. Nawet nie wiem jaki. Dostalam tylko list ze morza jeden.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to duzo mieliście zarodków, mi pozwolili zapłodnić tylko 6... Z tego do 4 dobry dotrwały 2, 12 komórkowy klasy b, i 6 kokorkowy klasy B... Ale to był początek 4 doby. Do 5 doby mało dotrwa nawet w ideowej sytuacji. Nie mam do mrożenia nic, tylko komórek zamrożonych 8... A gdzie sie leczysz?

reklama
Do góry