reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry dziewczyny ja właśnie w drodze do kliniki wizyta na 15:05 i byłam kierowcą do póki M mnie po drodze nie wku#$€) za szybko za wolno nie wyprzedzaj no ***** zatrzymałam się w lesie i mówię jedziesz Ty przecież taki mądry jesteś ;) i on prowadź pierwszy raz tak zrobiłam i pierwszy raz tak mnie wkurwil ta droga ;)

reklama
Hejeczka! U mnie okres się pojawił i jednak we wrześniu sobie odpuszczamy. Od stymulacji w ogóle nie bolą mnie piersi przed @, czyli już 3 cykle. Któraś tak miała? A bolały mnie odkąd pamiętam minimum tydzień przed.
Ja pierwszy cykl zauważyłam ten sam objaw, też się zastanawiam dlaczego

Ale można zgłosić się szybciej. Jak już dziecko się dostaje to liczą ten staż a jak wiecie sporo czasu mija od początku procedury. Też w niektórych ośrodkach tylko 3 lata są wymagane.
czyli sama procedure mozna zaczac juz wczesniej bez zaświadczenia o tym staży w małzenstwie? wiem ze procedura chyba trwa kolo roku..

Dzień dobry dziewczyny ja właśnie w drodze do kliniki wizyta na 15:05 i byłam kierowcą do póki M mnie po drodze nie wku#$€) za szybko za wolno nie wyprzedzaj no ***** zatrzymałam się w lesie i mówię jedziesz Ty przecież taki mądry jesteś ;) i on prowadź pierwszy raz tak zrobiłam i pierwszy raz tak mnie wkurwil ta droga ;)
daj znaka zaraz po wizycie, czekam z niecierpliwoscia! :)

Również wtorek? No to będzie tłoczno ;-)
A jak u Ciebie Pixie leki? Co będziesz brała?
Macie blastki czy 3dniowe?

Ty tez wtorek [emoji6]? Ja biorę jedna blastke, długo sie zastanawialiśmy ale wole mieć psychiczny komfort,ze jeszcze jeden czeka [emoji6]
A leki to sama sobie"przepisałam" bo pytam dr czy acard ? A moze być. Czy intralipid? A jak Pani chce to dajemy! [emoji12] wiec dopisałam sobie jeszcze No spe [emoji6] Cały czas estrofem 2x1, od czwartku dupek3x1, luteina 3x1, cały czas witaminy, kwas foliowy, dołączę No spe, oczywiście ananaska i nie będę golić nóg [emoji12][emoji23] A No i intralipid przed transferem a po Aku . Po tym wszystko liczę , ze bedą trojaczki [emoji23][emoji51]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Też później o tym pomyślałam bo przecież już widziałaś serduszko :D
Słodyczy też nie jem. W ogóle strasznie zdrowo się odżywiam :biggrin2: Mi dobrze wchodzi kasza gryczana ze świeżym pomidorem. Może Ci też podejdzie :rolleyes: Też biorę Mamma Mamarin - B6 i imbir w tabletce. A lekarz mi zalecal Premovit. To prawie to samo.
Btw Nina to twoje prawdziwe imię? :)
Pomidor wypadł z łask gdy zjadlam spaghetti i wypiłam sok pomidorowy;)
Moj M boki zrywa gdy mówię co tym razem wyleciało z jadłospisu:p
Mam okropny problem z zapachami ludzi w tramwaju...gdy poczuje od kogoś papierosy lub intensywne perfumy to muszę zmienić środek trasnportu;) Wytrzymam wszystko dla maluszka:)
Imię mam inne ale znajomi czasem mówią na mnie Nina;)

Do góry