Dzień dobry dziewczyny ja właśnie w drodze do kliniki wizyta na 15:05 i byłam kierowcą do póki M mnie po drodze nie wku#$€) za szybko za wolno nie wyprzedzaj no ***** zatrzymałam się w lesie i mówię jedziesz Ty przecież taki mądry jesteś i on prowadź pierwszy raz tak zrobiłam i pierwszy raz tak mnie wkurwil ta droga
reklama
Ja pierwszy cykl zauważyłam ten sam objaw, też się zastanawiam dlaczegoHejeczka! U mnie okres się pojawił i jednak we wrześniu sobie odpuszczamy. Od stymulacji w ogóle nie bolą mnie piersi przed @, czyli już 3 cykle. Któraś tak miała? A bolały mnie odkąd pamiętam minimum tydzień przed.
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
No to już od dziś trzymam za Was kciuki ;-) A który to Twój transfer?Ja mam dwie 3dniowe mieć podane.
A nie mysleliscie o cywilnym zeby miec papier dla OA?
---23tc---
Dwa lata temu się zaręczyliśmy, ale w zeszłym roku zmarła mama mojego i tak wszystkie plany poszły w odstawkę.
A poza tym i tak trzeba mieć chyba 5-letni starz
odpowiednio długo czyli ile? my jestesmy 3 lataJa też czytałam i teoretycznie tak. Ale jest też podobno możliwość bycia bez ślubu ale trzeba udowodnić, że jesteście ze sobą odpowiednio długo.
czyli sama procedure mozna zaczac juz wczesniej bez zaświadczenia o tym staży w małzenstwie? wiem ze procedura chyba trwa kolo roku..Ale można zgłosić się szybciej. Jak już dziecko się dostaje to liczą ten staż a jak wiecie sporo czasu mija od początku procedury. Też w niektórych ośrodkach tylko 3 lata są wymagane.
daj znaka zaraz po wizycie, czekam z niecierpliwoscia!Dzień dobry dziewczyny ja właśnie w drodze do kliniki wizyta na 15:05 i byłam kierowcą do póki M mnie po drodze nie wku#$€) za szybko za wolno nie wyprzedzaj no ***** zatrzymałam się w lesie i mówię jedziesz Ty przecież taki mądry jesteś i on prowadź pierwszy raz tak zrobiłam i pierwszy raz tak mnie wkurwil ta droga
Pixie_Dixie
Również wtorek? No to będzie tłoczno ;-)
A jak u Ciebie Pixie leki? Co będziesz brała?
Macie blastki czy 3dniowe?
Ty tez wtorek [emoji6]? Ja biorę jedna blastke, długo sie zastanawialiśmy ale wole mieć psychiczny komfort,ze jeszcze jeden czeka [emoji6]
A leki to sama sobie"przepisałam" bo pytam dr czy acard ? A moze być. Czy intralipid? A jak Pani chce to dajemy! [emoji12] wiec dopisałam sobie jeszcze No spe [emoji6] Cały czas estrofem 2x1, od czwartku dupek3x1, luteina 3x1, cały czas witaminy, kwas foliowy, dołączę No spe, oczywiście ananaska i nie będę golić nóg [emoji12][emoji23] A No i intralipid przed transferem a po Aku . Po tym wszystko liczę , ze bedą trojaczki [emoji23][emoji51]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
reklama
Nina001
Pomidor wypadł z łask gdy zjadlam spaghetti i wypiłam sok pomidorowyTeż później o tym pomyślałam bo przecież już widziałaś serduszko
Słodyczy też nie jem. W ogóle strasznie zdrowo się odżywiam Mi dobrze wchodzi kasza gryczana ze świeżym pomidorem. Może Ci też podejdzie Też biorę Mamma Mamarin - B6 i imbir w tabletce. A lekarz mi zalecal Premovit. To prawie to samo.
Btw Nina to twoje prawdziwe imię?
Moj M boki zrywa gdy mówię co tym razem wyleciało z jadłospisu
Mam okropny problem z zapachami ludzi w tramwaju...gdy poczuje od kogoś papierosy lub intensywne perfumy to muszę zmienić środek trasnportu Wytrzymam wszystko dla maluszka
Imię mam inne ale znajomi czasem mówią na mnie Nina
Podziel się: