reklama
No i ciężko . .. byłam zanieść zwolnienie i dowiedziałam się że koleżanka w ciąży no coz.. zycie... mam do was pytanie.. naprawdę bolą mnie na dole plecy brzuch też pobolewa no żadne inne objawy jak na @.. Więc teoretycznie powinnam dostać dziś ale on się nie pojawi dopóki nie odstawie prolutexu w razie gdyby się nie powiodło ? Tfu tfu oczywiście !!!!! Cały czas chodzę i zaglądam w gacie...co za życie
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
NIe, ja we wtorek już będę gryźć paznokcieTy tez wtorek [emoji6]? Ja biorę jedna blastke, długo sie zastanawialiśmy ale wole mieć psychiczny komfort,ze jeszcze jeden czeka [emoji6]
A leki to sama sobie"przepisałam" bo pytam dr czy acard ? A moze być. Czy intralipid? A jak Pani chce to dajemy! [emoji12] wiec dopisałam sobie jeszcze No spe [emoji6] Cały czas estrofem 2x1, od czwartku dupek3x1, luteina 3x1, cały czas witaminy, kwas foliowy, dołączę No spe, oczywiście ananaska i nie będę golić nóg [emoji12][emoji23] A No i intralipid przed transferem a po Aku . Po tym wszystko liczę , ze bedą trojaczki [emoji23][emoji51]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja piątek. Acard w jakich dawkach bierzesz, i na co on jest ?? Od transferu czy przed też?
oj ja też pytałam o dodatkowe to mi powiedziała,że relanium jak chce to bardzo proszę, ale ona nie widzi w tym sensu. O Intralipidzize powiedziała,że za wcześnie narazie i ta immunologia to taki temat trcohę nie pewny podobno póki co.
Także ja mam luteiny od metra, rano 4 podjęzykowe, w południe też, wieczorem 2 x dwcipnie. Estrofem 2 x 2 i encorton po 1,5 póltorej tabletki dziennie. Może bym sobie ten acard dorzuciła jak am pomóc?? ;-)
ludek
czyli sama procedure mozna zaczac juz wczesniej bez zaświadczenia o tym staży w małzenstwie? wiem ze procedura chyba trwa kolo roku..
anett, jak czytałam o tym, to od zgłoszenia się do ośrodka do momentu otrzymania dziecka i 2 lata mijają. Dacie zaświadczenie o stażu tylko nie będą się czepiać że jest nieduży
Ostatnia edycja:
walczaca o szczescie
Różnie to bywa, ale zazwyczaj @ przychodzi po odstawieniu leków. Ja tak ostatnio robiłam,że w kółko gacie sprawdzałam. To nie jest dobra metoda, bo się wykończysz. Teraz to tylko wiara i spokój :-)No i ciężko . .. byłam zanieść zwolnienie i dowiedziałam się że koleżanka w ciąży no coz.. zycie... mam do was pytanie.. naprawdę bolą mnie na dole plecy brzuch też pobolewa no żadne inne objawy jak na @.. Więc teoretycznie powinnam dostać dziś ale on się nie pojawi dopóki nie odstawie prolutexu w razie gdyby się nie powiodło ? Tfu tfu oczywiście !!!!! Cały czas chodzę i zaglądam w gacie...co za życie
Żeby to tylko było takie proste eh ciężko ciężko ale trzeba przeżyćRóżnie to bywa, ale zazwyczaj @ przychodzi po odstawieniu leków. Ja tak ostatnio robiłam,że w kółko gacie sprawdzałam. To nie jest dobra metoda, bo się wykończysz. Teraz to tylko wiara i spokój :-)
ludek
Pomidor wypadł z łask gdy zjadlam spaghetti i wypiłam sok pomidorowy
Moj M boki zrywa gdy mówię co tym razem wyleciało z jadłospisu
Mam okropny problem z zapachami ludzi w tramwaju...gdy poczuje od kogoś papierosy lub intensywne perfumy to muszę zmienić środek trasnportu Wytrzymam wszystko dla maluszka
Imię mam inne ale znajomi czasem mówią na mnie Nina
Aha, bo mam dobrą przyajciółkę Ninę a wiem, że w Polsce to imię jest rzadko spotykane
Co do zapachów to mam tak samo. W ogóle jak czuję się gorzej odczuwam dużo zapachów, na przykład jakby poduszka była naperfumowana, a rano się budzę to w ogóle nie ma zapachu Liczę dni do 12. tygodnia
walczaca o szczescie
Uwierz,że doskonale Cię rozumiem! Uda się, zobaczysz :-)Żeby to tylko było takie proste eh ciężko ciężko ale trzeba przeżyć
Nina001
Już złożyłam zamówienie u M na Premovit, może pomożeAha, bo mam dobrą przyajciółkę Ninę a wiem, że w Polsce to imię jest rzadko spotykane
Co do zapachów to mam tak samo. W ogóle jak czuję się gorzej odczuwam dużo zapachów, na przykład jakby poduszka była naperfumowana, a rano się budzę to w ogóle nie ma zapachu Liczę dni do 12. tygodnia
Zapach mydła dove ścina mnie z nóg!
A więc odliczamy do 12 tc
reklama
ludek
Już złożyłam zamówienie u M na Premovit, może pomoże
Zapach mydła dove ścina mnie z nóg!
A więc odliczamy do 12 tc
Tak jest!
A Premovit może tylko pomóc i nie musisz wcinać imbiru na żywca
Podziel się: