reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No i ciężko . .. byłam zanieść zwolnienie i dowiedziałam się że koleżanka w ciąży:( no coz.. zycie... mam do was pytanie.. naprawdę bolą mnie na dole plecy brzuch też pobolewa no żadne inne objawy jak na @.. Więc teoretycznie powinnam dostać dziś ale on się nie pojawi dopóki nie odstawie prolutexu w razie gdyby się nie powiodło ? Tfu tfu oczywiście !!!!! Cały czas chodzę i zaglądam w gacie...co za życie :(

Ty tez wtorek [emoji6]? Ja biorę jedna blastke, długo sie zastanawialiśmy ale wole mieć psychiczny komfort,ze jeszcze jeden czeka [emoji6]
A leki to sama sobie"przepisałam" bo pytam dr czy acard ? A moze być. Czy intralipid? A jak Pani chce to dajemy! [emoji12] wiec dopisałam sobie jeszcze No spe [emoji6] Cały czas estrofem 2x1, od czwartku dupek3x1, luteina 3x1, cały czas witaminy, kwas foliowy, dołączę No spe, oczywiście ananaska i nie będę golić nóg [emoji12][emoji23] A No i intralipid przed transferem a po Aku . Po tym wszystko liczę , ze bedą trojaczki [emoji23][emoji51]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
NIe, ja we wtorek już będę gryźć paznokcie :p
Ja piątek. Acard w jakich dawkach bierzesz, i na co on jest ?? Od transferu czy przed też?
oj ja też pytałam o dodatkowe to mi powiedziała,że relanium jak chce to bardzo proszę, ale ona nie widzi w tym sensu. O Intralipidzize powiedziała,że za wcześnie narazie i ta immunologia to taki temat trcohę nie pewny podobno póki co.
Także ja mam luteiny od metra, rano 4 podjęzykowe, w południe też, wieczorem 2 x dwcipnie. Estrofem 2 x 2 i encorton po 1,5 póltorej tabletki dziennie. Może bym sobie ten acard dorzuciła jak am pomóc?? ;-)

czyli sama procedure mozna zaczac juz wczesniej bez zaświadczenia o tym staży w małzenstwie? wiem ze procedura chyba trwa kolo roku..

anett, jak czytałam o tym, to od zgłoszenia się do ośrodka do momentu otrzymania dziecka i 2 lata mijają. Dacie zaświadczenie o stażu tylko nie będą się czepiać że jest nieduży :happy:

Ostatnia edycja:
No i ciężko . .. byłam zanieść zwolnienie i dowiedziałam się że koleżanka w ciąży:( no coz.. zycie... mam do was pytanie.. naprawdę bolą mnie na dole plecy brzuch też pobolewa no żadne inne objawy jak na @.. Więc teoretycznie powinnam dostać dziś ale on się nie pojawi dopóki nie odstawie prolutexu w razie gdyby się nie powiodło ? Tfu tfu oczywiście !!!!! Cały czas chodzę i zaglądam w gacie...co za życie :(
Różnie to bywa, ale zazwyczaj @ przychodzi po odstawieniu leków. Ja tak ostatnio robiłam,że w kółko gacie sprawdzałam. To nie jest dobra metoda, bo się wykończysz. Teraz to tylko wiara i spokój :-)

Pomidor wypadł z łask gdy zjadlam spaghetti i wypiłam sok pomidorowy;)
Moj M boki zrywa gdy mówię co tym razem wyleciało z jadłospisu:p
Mam okropny problem z zapachami ludzi w tramwaju...gdy poczuje od kogoś papierosy lub intensywne perfumy to muszę zmienić środek trasnportu;) Wytrzymam wszystko dla maluszka:)
Imię mam inne ale znajomi czasem mówią na mnie Nina;)

Aha, bo mam dobrą przyajciółkę Ninę a wiem, że w Polsce to imię jest rzadko spotykane :sorry2:

Co do zapachów to mam tak samo. W ogóle jak czuję się gorzej odczuwam dużo zapachów, na przykład jakby poduszka była naperfumowana, a rano się budzę to w ogóle nie ma zapachu :-D Liczę dni do 12. tygodnia :D

Aha, bo mam dobrą przyajciółkę Ninę a wiem, że w Polsce to imię jest rzadko spotykane :sorry2:

Co do zapachów to mam tak samo. W ogóle jak czuję się gorzej odczuwam dużo zapachów, na przykład jakby poduszka była naperfumowana, a rano się budzę to w ogóle nie ma zapachu :-D Liczę dni do 12. tygodnia :D
Już złożyłam zamówienie u M na Premovit, może pomoże;)
Zapach mydła dove ścina mnie z nóg!
A więc odliczamy do 12 tc;)

reklama
Do góry