reklama
ja miałam torbiel dwa razy nie pamietam wielkosci ale chyba cos koło 4 mm i wchłonęła mi sie za każdym razem w ciagu jednego cyklu bez żadnych leków.
Kochana a powiedz mi szłas długim czy krótkim protokolem?? Jak by teraz się nie udało.. .. to będę znow miesiąc brała antyki ?? Super kochana ciesZę się.. .. będZiemy z Tobą.. . Ja bym zaczynała dziś Ale niestety.....
nie wiem kochana z anykami jak jest. ja szłam dwa razy krótkim teraz idę długim.Kochana a powiedz mi szłas długim czy krótkim protokolem?? Jak by teraz się nie udało.. .. to będę znow miesiąc brała antyki ?? Super kochana ciesZę się.. .. będZiemy z Tobą.. . Ja bym zaczynała dziś Ale niestety.....
Weronika63
Fanka BB :)
Taka prosta rada a taka prawdziwa<3.. do dzisiaj pamiętam ze po kazdej IUI te 2 tygodnie czekania to był największy koszmar...a wcale nie trzeba było się tak stresować, myslec tylko negatywnie..wystarczyło zamienić ten czas w coś pożytecznegoWiesz, moim zdaniem chyba nie ma takiej cudownej recepty na sukces. Na tym etapie my już nic więcej nie możemy zrobić. Zrobilysmy wszystko co możliwe.My jadąc z mężem na transfer byliśmy w wyjątkowo dobrych humorach, myślę że mąż chciał mnie rozluźnić i cały czas żartował u gadał śmiesznie od rzeczy
Więc może Wy też zadbajcie o dobry nastrój bo na pewno nie zaszkodzi. Po transferze jadłam golonke
mimo zaleceń lekkiej diety. No i przede wszystkim hektolitrami piłam wodę niegazowaną. To takie szczegóły z tego dnia, które raczej nie wpłynęły na powodzenie (a moze)
Przede wszystkim tak jak mi powiedziała Pani dr- zmartwienie się nic nie da a tylko dni do bety miną tragicznie. Już nie mamy na to wpływu i trzeba się cieszyć. Bo jeśli po tescie okaże się super- to cieszyć będziesz się dwa razy (raz przed testem i raz po) a jak test przyniesie źle wiadomości to smucic się będziesz tylko raz (tylko po tescie). Może dziwne to tłumaczenie ale tymi słowami pani dr ulozyla mi w głowie. Powodzenia! Będzie dobrze
.
![Happy :happy: :happy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy.gif)
![Wink :wink: :wink:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/wink.gif)
Dajesz nadzieję[emoji4] ja czekam na wynik [emoji15] boję się ale wiem że nie wszystkie dziewczyny mają od razu wysokie bety, ze to jakoś tak powoli się rozkręca. Trzymam kciuki za dalszy rozwój wydarzeń[emoji110][emoji110][emoji110]
A Ty kiedy będziesz miała wynik? Również trzymam kciuki
![Raised fist :fist: ✊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/270a.png)
adunnnia90
Super!!![emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]dziewczyny dzwoniła moja ginek - wyniki hormonów ok więc ruszam jutro ze stymulacją!! Tak się cieszę i boję jednocześnie.. Czy jutro któraś też rusza razem ze mną ?![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
gooossia17
Ja tak mam, właśnie jadę do lekarza zobaczyć czy torbiel się pomniejszyła.DziewcZyny jestem po wizycie nie rozpoczęłam stymulacji mam torbiel...za wysoki estriadol i progesteron teraz mam brać jeszcze przez 5 dni gonapeptyl jak nie zejdzie to niestety w tym cyklu nici i od nowa wszystko....ehhh.... zawsZe coś.. . Teraz tRzeba mieć nadZieję że zejdzie ... I sie uda....czy któraś z Was też tak miała ??
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]dziewczyny dzwoniła moja ginek - wyniki hormonów ok więc ruszam jutro ze stymulacją!! Tak się cieszę i boję jednocześnie.. Czy jutro któraś też rusza razem ze mną ?![]()
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ja tak mam, właśnie jadę do lekarza zobaczyć czy torbiel się pomniejszyła.
Kochana też jesteś w trakcie gonapeptyl?? No to daj znać czy sie pomniejszyla trzymam mocno kciuki
reklama
Hooope86
Mnie to lekarz odradzal bo większe szanse na szkody niż korzyść.
Ja mam 1 wycięty z powodu wodniaka a potem 2 mi zaslepili by nie przeszkadzał w in vitro.
Co to znaczy zaslepili jajowod by nie przeszkadzał w in vitro?
Mam dokładnie tak jak Ty.
Wodniak
Jeden wycięty
Drugi niby zdrowy, ale skoro zdrowy go dlaczego nie ma ciąży?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: