U SrokiU kogo jesteś?
reklama
anetka303
Fanka BB :)
Całe szczęście ze nie jestem sama bo myślałam że zaczynam wariowac.Też jak się przebudze sprawdzam czy mam brzuszek...
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
[emoji127] 28.10.2017
misis188
Czy leczycie sie w Gyncentrum? Jak tak to u kogoMąż mówi że zaciskamy pośladki i dalej ale ten czas mnie jeszcze bardziej dołuje... wszystko tyle trwa. Może trochę odpoczniemy, bo powoli zatracam nas a tego nie chcę. Jesteśmy w programie 2+1, a to było nasze drugie podejście więc mamy jeszcze opcje
kredka82
Bardzo mi przykro[emoji17][emoji17][emoji17]Dziewczyny nie udało się... nie mam sił... to był 3 transfer nie mam już zarodków..
natalix0
Bardzo mi przykroDziewczyny nie udało się... nie mam sił... to był 3 transfer nie mam już zarodków..
aniaAsia222
Ja na szczescie stymulacje mam za sobą ale dlugo czekam na transfer. Czesto zastanawiam sie czy to ze mialam odroczony i bede miala rozmrazane zarodki moze jakos zmniejszyc moje szanse...ja w Wawie w fertimedica. To moje 3 podejście i mam nadzieje ze ostatnie ja mam w poniedzialek wizyte i ocenimy czy ruszamy juz ze stymulacja
A Tobie musi sie udac :-) do trzech razy sztuka !!!:-) bedziemy razem sie stresowac
aniaAsia222
Życzę Ci żeby tak było :-) z tego co tu dziewczyny piszą na forum to chyba jest to dobry znak :-) chociaz to dopiero drugi dpt u Ciebie ;-)Kochane czy to normalne że brzuszek mnie trochę boli i kręgosłup tak mnie nawala ze ciezko jest mi siedzieć czyżby mój kropuniek się wgryzal w mamcie
Konstancja27
Ja w zasadzie już kilka dni po transferze czułam kręgosłup, ból tak nad tylkiem i to był dobry znak. Życzę Ci tego samego!Kochane czy to normalne że brzuszek mnie trochę boli i kręgosłup tak mnie nawala ze ciezko jest mi siedzieć czyżby mój kropuniek się wgryzal w mamcie
reklama
Konstancja27
Przykro mi bardzo... miałam nadzieję, że tym razem się uda. Marne pocieszenie- ale nie możecie się poddać. Dziś płacz a jutro zrób kolejny krok na przód!Dziewczyny nie udało się... nie mam sił... to był 3 transfer nie mam już zarodków..
Podziel się: