reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mąż mówi że zaciskamy pośladki i dalej ale ten czas mnie jeszcze bardziej dołuje... wszystko tyle trwa. Może trochę odpoczniemy, bo powoli zatracam nas a tego nie chcę. Jesteśmy w programie 2+1, a to było nasze drugie podejście więc mamy jeszcze opcje
Czy leczycie sie w Gyncentrum? Jak tak to u kogo

ja w Wawie w fertimedica. To moje 3 podejście i mam nadzieje ze ostatnie :) ja mam w poniedzialek wizyte i ocenimy czy ruszamy juz ze stymulacja :)
Ja na szczescie stymulacje mam za sobą ale dlugo czekam na transfer. Czesto zastanawiam sie czy to ze mialam odroczony i bede miala rozmrazane zarodki moze jakos zmniejszyc moje szanse...
A Tobie musi sie udac :-) do trzech razy sztuka !!!:-) bedziemy razem sie stresowac :p

Kochane czy to normalne że brzuszek mnie trochę boli i kręgosłup tak mnie nawala ze ciezko jest mi siedzieć czyżby mój kropuniek się wgryzal w mamcie ;)

reklama
Do góry