reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny nie udało się... nie mam sił... to był 3 transfer nie mam już zarodków..
Przede wszystkim nie poddawaj się. Musisz wykrzesać z siebie jeszcze siłę bo warto walczyć.
Ja czasami budzę się taka lekka, jak przed ciążą i z przerażeniem sprawdzam czy brzuch jest duży czy ta ciąża to tylko sen. Niepłodność zostawia trwały ślad w naszych głowach i sercach ale upragniony cel jest tuż za rogiem....

[emoji127] 28.10.2017

Przede wszystkim nie poddawaj się. Musisz wykrzesać z siebie jeszcze siłę bo warto walczyć.
Ja czasami budzę się taka lekka, jak przed ciążą i z przerażeniem sprawdzam czy brzuch jest duży czy ta ciąża to tylko sen. Niepłodność zostawia trwały ślad w naszych głowach i sercach ale upragniony cel jest tuż za rogiem....

[emoji127] 28.10.2017

Ale blondzia z Ciebie [emoji7]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

c
Ale mi miło ;-) myslalam ze nikt mnie juz tu nie pamieta :p
Czekam właśnie na okres i pozniej w 19 dc transfer :-) czyli jesli wszystko dobrze pojdzie to 30.08 ;-)
Najpierw musiałam odczekac dwa cykle zeby dojśc do siebie( prawie 60 komórek...)
A kiedy pojechalam na wizyte zeby ustalic co i jak do transferu to lekarz nam powiedzial ze niestety mają urlop od 15 lipca i musimy przelozyc...wyszłam z płaczem bo juz tyle czekam....
Moje zarodki bardzo ładnie sie rozwineły. Zaplodnilo sie 6. Jeden odpadl juz w drugi dzień a drugi w 4 dzien. Takze zostały mi 4 piękne pięciodniowe zarodeczki :-)
Lekarz pocieszył mnie jak mu powiedzialam ze znowu mam pecha( bo przez rozne przeszkody juz 4 msc czekam na transfer) ze ja mam ogromne szczescie bo mamy takie wyniki ze transfer to u nas tylko formalnosc :-)
Mam nadzieje ze sie nie myli :-)
czyli kolejna Kobitka ma transfer w podobnym terminie co ja :) :) Suer. Trzymam kciuki zatem. Gdzie się leczysz?

reklama
Do góry