reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja już wymiękam.. Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa ja póki co wyłączam się z forum do walki jeszcze wrócę napewno ale potrzebuje czasu żeby się zregenerować i ułożyć plan działania.. kibicuje wam mocno ! I życzę żeby choć wasza droga była krótsza i lżejsza od mojej.. póki co czekam na koleżanki z pracy i czuje że dziś poplyne %% no cóż jakoś muszę odreagować w końcu mam dziś 5 rocznice ślubu ehh to miał być najszczesliwszy dzień w moim życiu a jest.. jeszcze raz wam dziękuję i życzę wszystkiego dobrego
Płacz, krzycz, pij i rób co tylko chcesz. Ale jak już te złe emocje odejdą to pomyśl sobie o jaką stawkę walczymy wszystkie i walcz dalej! Na prawdę jest mi smutno. Trzymaj się :)

Ja na szczescie stymulacje mam za sobą ale dlugo czekam na transfer. Czesto zastanawiam sie czy to ze mialam odroczony i bede miala rozmrazane zarodki moze jakos zmniejszyc moje szanse...
A Tobie musi sie udac :-) do trzech razy sztuka !!!:-) bedziemy razem sie stresowac :p
wcześniej mrożone zarodki chyba mają nawet większe szanse.. oj będziemy :):)

Ja podobnie, choć czasem mam wrażenie że kolejna pacjentka odfajkowana. Nawet dzisiaj do mnie dzwonili jaki wyniki, bo przeprowadzają ranking

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam tam 2 transfery i dwukrotnie dzwonili do mnie embriolodzy z zapytaniem o wynik. Jedyne co mnie tam wkurza to czas oczekiwania na wizytę. Wcześniej leczyłam się u Grettki w Provicie i tam to nie było takich opóźnień jak tu-max 15 min i to jeszcze nas imformowali o tym

reklama
Ja już wymiękam.. Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa ja póki co wyłączam się z forum do walki jeszcze wrócę napewno ale potrzebuje czasu żeby się zregenerować i ułożyć plan działania.. kibicuje wam mocno ! I życzę żeby choć wasza droga była krótsza i lżejsza od mojej.. póki co czekam na koleżanki z pracy i czuje że dziś poplyne %% no cóż jakoś muszę odreagować w końcu mam dziś 5 rocznice ślubu ehh to miał być najszczesliwszy dzień w moim życiu a jest.. jeszcze raz wam dziękuję i życzę wszystkiego dobrego
Kochana zaczekaj jeszcze. Dziś masz 7dpt. Nie skreślaj jeszcze tego. A nuż się uda. Ja Ci proponuję brać leki do poniedziałku i powtórzyć badanie

Do góry