dżoasia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Płacz, krzycz, pij i rób co tylko chcesz. Ale jak już te złe emocje odejdą to pomyśl sobie o jaką stawkę walczymy wszystkie i walcz dalej! Na prawdę jest mi smutno. Trzymaj sięJa już wymiękam.. Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa ja póki co wyłączam się z forum do walki jeszcze wrócę napewno ale potrzebuje czasu żeby się zregenerować i ułożyć plan działania.. kibicuje wam mocno ! I życzę żeby choć wasza droga była krótsza i lżejsza od mojej.. póki co czekam na koleżanki z pracy i czuje że dziś poplyne %% no cóż jakoś muszę odreagować w końcu mam dziś 5 rocznice ślubu ehh to miał być najszczesliwszy dzień w moim życiu a jest.. jeszcze raz wam dziękuję i życzę wszystkiego dobrego
Bardzo mi przykro nie poddawaj się proszę!Dziewczyny nie udało się... nie mam sił... to był 3 transfer nie mam już zarodków..
Dziewczyny nie udało się... nie mam sił... to był 3 transfer nie mam już zarodków..
wcześniej mrożone zarodki chyba mają nawet większe szanse.. oj będziemyJa na szczescie stymulacje mam za sobą ale dlugo czekam na transfer. Czesto zastanawiam sie czy to ze mialam odroczony i bede miala rozmrazane zarodki moze jakos zmniejszyc moje szanse...
A Tobie musi sie udac :-) do trzech razy sztuka !!!:-) bedziemy razem sie stresowac
Miałam tam 2 transfery i dwukrotnie dzwonili do mnie embriolodzy z zapytaniem o wynik. Jedyne co mnie tam wkurza to czas oczekiwania na wizytę. Wcześniej leczyłam się u Grettki w Provicie i tam to nie było takich opóźnień jak tu-max 15 min i to jeszcze nas imformowali o tymJa podobnie, choć czasem mam wrażenie że kolejna pacjentka odfajkowana. Nawet dzisiaj do mnie dzwonili jaki wyniki, bo przeprowadzają ranking
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana zaczekaj jeszcze. Dziś masz 7dpt. Nie skreślaj jeszcze tego. A nuż się uda. Ja Ci proponuję brać leki do poniedziałku i powtórzyć badanieJa już wymiękam.. Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa ja póki co wyłączam się z forum do walki jeszcze wrócę napewno ale potrzebuje czasu żeby się zregenerować i ułożyć plan działania.. kibicuje wam mocno ! I życzę żeby choć wasza droga była krótsza i lżejsza od mojej.. póki co czekam na koleżanki z pracy i czuje że dziś poplyne %% no cóż jakoś muszę odreagować w końcu mam dziś 5 rocznice ślubu ehh to miał być najszczesliwszy dzień w moim życiu a jest.. jeszcze raz wam dziękuję i życzę wszystkiego dobrego