reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak, dr Mercik a jedną stymulacja dr Grettka. Ty również w Gyn? Jakie odczucia?

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja lecze sie u dr Grettki. To jest moja 3 klinikia w ktorej podchodzilam do in vitro i w niej mislsm najladniejsze zarodki i duzo pobranych komorek. Jestem zadowolona mimo ze na razie efektu brak

reklama
Życzę Ci żeby tak było :-) z tego co tu dziewczyny piszą na forum to chyba jest to dobry znak :-) chociaz to dopiero drugi dpt u Ciebie ;-)
No tak koło tyłka mnie boli ten kręgosłup i brzuch tak nisko a wydzieliny tyle że się nie da wkładka co jakieś 30 min wymieniana a rano to jak by ktoś kran odkrecil a tak ogólnie to jest dobrze ;)

Ale mi miło ;-) myslalam ze nikt mnie juz tu nie pamieta :p
Czekam właśnie na okres i pozniej w 19 dc transfer :-) czyli jesli wszystko dobrze pojdzie to 30.08 ;-)
Najpierw musiałam odczekac dwa cykle zeby dojśc do siebie( prawie 60 komórek...)
A kiedy pojechalam na wizyte zeby ustalic co i jak do transferu to lekarz nam powiedzial ze niestety mają urlop od 15 lipca i musimy przelozyc...wyszłam z płaczem bo juz tyle czekam....
Moje zarodki bardzo ładnie sie rozwineły. Zaplodnilo sie 6. Jeden odpadl juz w drugi dzień a drugi w 4 dzien. Takze zostały mi 4 piękne pięciodniowe zarodeczki :-)
Lekarz pocieszył mnie jak mu powiedzialam ze znowu mam pecha( bo przez rozne przeszkody juz 4 msc czekam na transfer) ze ja mam ogromne szczescie bo mamy takie wyniki ze transfer to u nas tylko formalnosc :-)
Mam nadzieje ze sie nie myli :-)
OO to walczymy razem :D u mnie @ przyszła wczoraj i od dzisiaj zaczęłam leki, za tydzień wizyta i jedziemy z koksem :D Myślę, że ok 28.08 będzie transfer... Im bliżej tym bardziej się cieszę ale i boję... :(

Ja już wymiękam.. Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa ja póki co wyłączam się z forum do walki jeszcze wrócę napewno ale potrzebuje czasu żeby się zregenerować i ułożyć plan działania.. kibicuje wam mocno ! I życzę żeby choć wasza droga była krótsza i lżejsza od mojej.. póki co czekam na koleżanki z pracy i czuje że dziś poplyne %% no cóż jakoś muszę odreagować w końcu mam dziś 5 rocznice ślubu ehh to miał być najszczesliwszy dzień w moim życiu a jest.. jeszcze raz wam dziękuję i życzę wszystkiego dobrego

OO to walczymy razem :D u mnie @ przyszła wczoraj i od dzisiaj zaczęłam leki, za tydzień wizyta i jedziemy z koksem :D Myślę, że ok 28.08 będzie transfer... Im bliżej tym bardziej się cieszę ale i boję... :(
Mozesz mnie zarazic tą @ ;-) ;)
Ja mialam od 10dc do 25dc duphaston zeby wywolac miesiaczke i czekam teraz do niedzieli...ale chcialabym juz dostac bo transfer bylby wczesniej :p
A ty bedziesz miala stymulacje czy masz juz zarodki zamrozone ?

Ja już wymiękam.. Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa ja póki co wyłączam się z forum do walki jeszcze wrócę napewno ale potrzebuje czasu żeby się zregenerować i ułożyć plan działania.. kibicuje wam mocno ! I życzę żeby choć wasza droga była krótsza i lżejsza od mojej.. póki co czekam na koleżanki z pracy i czuje że dziś poplyne %% no cóż jakoś muszę odreagować w końcu mam dziś 5 rocznice ślubu ehh to miał być najszczesliwszy dzień w moim życiu a jest.. jeszcze raz wam dziękuję i życzę wszystkiego dobrego
Mu rozumiemy Cię najlepiej...
Trzymaj sie!!! Wracaj szybko do formy i walcz dalej.

Ja czekam tez cały czas na @.... I nic cisZa... nawet już plamienia nie mam... jedyne co to czuje bol kręgosłupa jak zawsze przed @ dzis jest już 7 dZień po odstawieniu antyków.. . Nie wiem co teraz zrobić..... hmm

reklama
Mozesz mnie zarazic tą @ ;-) ;)
Ja mialam od 10dc do 25dc duphaston zeby wywolac miesiaczke i czekam teraz do niedzieli...ale chcialabym juz dostac bo transfer bylby wczesniej :p
A ty bedziesz miala stymulacje czy masz juz zarodki zamrozone ?
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ zarażammmm @@@@@@@@@@@@@@@ :D:D:D
Ja jestem już po 1 nieudanej próbie (jak w opisie). Mam jeszcze 5 blastek, z czego teraz przytulam 2. Muszę się przestawić na dobre myślenie ale boję się powtórki ;(

Do góry