Kochana jesteś....wcale nie mogę zasnąć. Jestem jakaś zdenerwowana. Wiem, że jutro już będzie po wszytskim. Dziękuje Ci, że tak mi napisałas pięknie ze szczegołami.Ja miałam punkcje na godzinę 10, musieliśmy być tak ze 20 min wczesniej- badali mi ciśnienie, trzeba wnieść opłatę itp. Potem się czeka aż poprosi do siebie lekarz anestezjolog, rozmawiał z nami, sprawdził wszystkie dokumenty, rzucił jakiś żarcik na rozluźnienie atmosfery. Potem wysłał męża do specjalnego pokoju (w wiadomym celu). Ja musiałam się ubrać w ich ubranko, zrobić siusiu no i na fotel. Podają środek po którym zasniesz i nie czujesz nic. Po wszystkim lezalam ze 40 min, można się ubrać, iść do kawiarni na kanapkę i herbatę i tam się czeka na wizytę u swojego lekarza. Dostaje się wypis i do domku:-) Trzeba zarezerwować sobie około 4 godzin. Tak się rozpisalam bo wiem że można mieć obawy przed punkcją a teraz może trochę łatwiej Ci to przyjdzie. Pozdrawiam ;-)
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Jeśli ciąża rozwija się bezproblemowo można latać od poczatku do 36 tc ( przed wylotem robimy usg I bierzemy heparyne )Niby w I trymestrze odradzaja latanie
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Ostatnia edycja:
Ewunka
Ja brałam do 11 tcMadziu a pamietasz w ktorym dc mialas transfer bo ja w 16dc mialam i mam jeszcze jedno pytanie do kiedy bralas estrofem bo mi kazali odstawic po 14dpt wydaje mi sie ze zaszybko
Nieznajoma1
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny, mam pytanie do Was gdzie mogę wystawić ofertę sprzedaży leków mam dwa nowe opakowania gonal f 300j. Pozdrawiam i z góry dziękuję
Ogólnie na forum nie wolno handlować lekami. Jak już tu napisalas i ktoś będzie chętny to na priv pogadajcie[emoji6]Cześć dziewczyny, mam pytanie do Was gdzie mogę wystawić ofertę sprzedaży leków mam dwa nowe opakowania gonal f 300j. Pozdrawiam i z góry dziękuję
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Nieznajoma1
Zaciekawiona BB
Ok dziękuję za informację
walczaca o szczescie
Cześć dziewczyny :-)) zycze wszystkim udanego dnia zarowno dzis jak i najblizszych. Samych pozytywnych bet! :-) Ja na troche odpadam z forum,jakos ostatnio bie czuje sie tu zbyy dobrze. Zycze wszystkim powodzenia i dziekuje za wszystko. Trzymajcie sie
Jesteś w bardzo podobnej sytuacji do mojej, u mnie było 17 zdolnych do zapłodnienia (6 zapładniali, resztę mrozili), ale też musiałam czekać. Ale udało się Tobie też tego życzę
Też czekałaś na transfer w następnym cyklu? Gdzie się leczysz?
reklama
My tez tobie zyczymy duzo dobrego, czasami trzeba dac sobie odpocząć od wszystkiego. Mam nadzieje ze jeszcze wrócisz pelna energii na to forum[emoji10]Cześć dziewczyny :-)) zycze wszystkim udanego dnia zarowno dzis jak i najblizszych. Samych pozytywnych bet! :-) Ja na troche odpadam z forum,jakos ostatnio bie czuje sie tu zbyy dobrze. Zycze wszystkim powodzenia i dziekuje za wszystko. Trzymajcie sie
Podziel się: