reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny :-)) zycze wszystkim udanego dnia zarowno dzis jak i najblizszych. Samych pozytywnych bet! :-) Ja na troche odpadam z forum,jakos ostatnio bie czuje sie tu zbyy dobrze. Zycze wszystkim powodzenia i dziekuje za wszystko. Trzymajcie sie

@walczaca o szczescie , przykro mi...
Jesli poczujesz, że chcesz do nas wrócić - zawsze jest tu dla ciebie miejsce :)

reklama
Cześć dziewczyny :-)) zycze wszystkim udanego dnia zarowno dzis jak i najblizszych. Samych pozytywnych bet! :-) Ja na troche odpadam z forum,jakos ostatnio bie czuje sie tu zbyy dobrze. Zycze wszystkim powodzenia i dziekuje za wszystko. Trzymajcie sie
Kochana czekamy na Ciebie jak wrocisz pelna nowych sil i nastaeiona do boju! Trzymaj sie

Cześć! Daaawno mnie nie było. Miałam trochę na głowie, a ostatnio (właściwie od samego początku) jestem okropnie zmęczona i senna. Słodyczy nie mogę jeść, herbaty pić też nie. Kwaskowy posmak w buzi, który jest ciężki do wyeliminowania, całe szczęście, że nie mam wymiotów i mdłości.

Krew już oddałam, a wizyta późnego wieczora. Pewnie jak wrócę to tylko będę szukała poduszki. Ostatnio mam ochotę spać od 18 :D Gorzej jak dziecko, bo do wieczorynki nawet bym nie dotrwała ;p Haha

Wstałam... niewyspana, ledwo patrząc... nie mogłam zasnąć... do 4 z hakiem tak się kręciłam po domu... masakra
Podajmy sobie rece ja od 3 do 5 kolejna noc nie spalam.

A jak zasnelam to pierwszy raz w zyciu mialam senny orgazm! Normalnie jakby mi ktos wczesniej nie powiedzial ze takie atrakcje moga byc to bym nie uwiezyla!
Mam nadzieje ze nic sie nie stalo!

Miala ktoras z Was tak?

Cześć! Daaawno mnie nie było. Miałam trochę na głowie, a ostatnio (właściwie od samego początku) jestem okropnie zmęczona i senna. Słodyczy nie mogę jeść, herbaty pić też nie. Kwaskowy posmak w buzi, który jest ciężki do wyeliminowania, całe szczęście, że nie mam wymiotów i mdłości.

Krew już oddałam, a wizyta późnego wieczora. Pewnie jak wrócę to tylko będę szukała poduszki. Ostatnio mam ochotę spać od 18 :D Gorzej jak dziecko, bo do wieczorynki nawet bym nie dotrwała ;p Haha
Vinszka, super, że się odzywasz... myslałam, że cię wsiorbło :D:D

Jesli nie dziś to daj nam znać jutro, co i jak na badaniu :)

reklama
Podajmy sobie rece ja od 3 do 5 kolejna noc nie spalam.

A jak zasnelam to pierwszy raz w zyciu mialam senny orgazm! Normalnie jakby mi ktos wczesniej nie powiedzial ze takie atrakcje moga byc to bym nie uwiezyla!
Mam nadzieje ze nic sie nie stalo!

Miala ktoras z Was tak?
Na grudniówkach co druga takie miewa :D:D

Do góry