reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny :-)) zycze wszystkim udanego dnia zarowno dzis jak i najblizszych. Samych pozytywnych bet! :-) Ja na troche odpadam z forum,jakos ostatnio bie czuje sie tu zbyy dobrze. Zycze wszystkim powodzenia i dziekuje za wszystko. Trzymajcie sie

@walczaca o szczescie , przykro mi...
Jesli poczujesz, że chcesz do nas wrócić - zawsze jest tu dla ciebie miejsce :)

reklama
Cześć dziewczyny :-)) zycze wszystkim udanego dnia zarowno dzis jak i najblizszych. Samych pozytywnych bet! :-) Ja na troche odpadam z forum,jakos ostatnio bie czuje sie tu zbyy dobrze. Zycze wszystkim powodzenia i dziekuje za wszystko. Trzymajcie sie
Kochana czekamy na Ciebie jak wrocisz pelna nowych sil i nastaeiona do boju! Trzymaj sie

Cześć! Daaawno mnie nie było. Miałam trochę na głowie, a ostatnio (właściwie od samego początku) jestem okropnie zmęczona i senna. Słodyczy nie mogę jeść, herbaty pić też nie. Kwaskowy posmak w buzi, który jest ciężki do wyeliminowania, całe szczęście, że nie mam wymiotów i mdłości.

Krew już oddałam, a wizyta późnego wieczora. Pewnie jak wrócę to tylko będę szukała poduszki. Ostatnio mam ochotę spać od 18 :D Gorzej jak dziecko, bo do wieczorynki nawet bym nie dotrwała ;p Haha

Wstałam... niewyspana, ledwo patrząc... nie mogłam zasnąć... do 4 z hakiem tak się kręciłam po domu... masakra
Podajmy sobie rece ja od 3 do 5 kolejna noc nie spalam.

A jak zasnelam to pierwszy raz w zyciu mialam senny orgazm! Normalnie jakby mi ktos wczesniej nie powiedzial ze takie atrakcje moga byc to bym nie uwiezyla!
Mam nadzieje ze nic sie nie stalo!

Miala ktoras z Was tak?

Cześć! Daaawno mnie nie było. Miałam trochę na głowie, a ostatnio (właściwie od samego początku) jestem okropnie zmęczona i senna. Słodyczy nie mogę jeść, herbaty pić też nie. Kwaskowy posmak w buzi, który jest ciężki do wyeliminowania, całe szczęście, że nie mam wymiotów i mdłości.

Krew już oddałam, a wizyta późnego wieczora. Pewnie jak wrócę to tylko będę szukała poduszki. Ostatnio mam ochotę spać od 18 :D Gorzej jak dziecko, bo do wieczorynki nawet bym nie dotrwała ;p Haha
Vinszka, super, że się odzywasz... myslałam, że cię wsiorbło :D:D

Jesli nie dziś to daj nam znać jutro, co i jak na badaniu :)

reklama
Podajmy sobie rece ja od 3 do 5 kolejna noc nie spalam.

A jak zasnelam to pierwszy raz w zyciu mialam senny orgazm! Normalnie jakby mi ktos wczesniej nie powiedzial ze takie atrakcje moga byc to bym nie uwiezyla!
Mam nadzieje ze nic sie nie stalo!

Miala ktoras z Was tak?
Na grudniówkach co druga takie miewa :D:D

Do góry