reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Kochana! Dzis nic nie odstawiaj! Idz jeszcze jutro ne bete, jeden dzien w te czy wewte nic nie zmieni a bedziesz miec pewnosc. Jak bedzie mniejsza to ok, odstaw, ale jesli sie okaze ze cos sie ruszy to nie wolno nic odstawiac tylko kontrolowac betke. Cos jest na rzeczy, u mnie byla tylko biochemiczna, ale dopoki beta nie zaczela spadac to nic nie odstawialam!Dostałam odpowiedź od kliniki . Dupa mam odstawić leki . No cóż trzeba się pozbierać i walczyć dalej ....
gosia321
AniaCh tez latala na poczatku na wizyty w klinice z tego co kojarzeNie wiem, ogólnie nie mam problemow z lataniem raczej nie stresuje sie, ale musze sprawdzic czy ma to jakis wplyw na ciaze. Jeszcze nie postanowilam ale z jednej strony jak mam isc do polskiego ginekologa w uk ktory nie zna sie na ivf to wole wybrac sie do kliniki. Zobacze jeszcze, teraz musze sie ogarnac po powrocie.
M@gda
Moderatorka
świetny przyrost!!! gratki!!!hej, mam wyniki 2 bety ładnie przyrasta z 21,7 w 9dpt na 68,4 w 11 dpt, nie są to jakieś oszałamiające wyniki, ale grunt, że rośnie
M@gda
Moderatorka
Jesteś w bardzo podobnej sytuacji do mojej, u mnie było 17 zdolnych do zapłodnienia (6 zapładniali, resztę mrozili), ale też musiałam czekać. Ale udało się Tobie też tego życzęHello dziewuszki właśnie dotarłam do domciu... ufff dzień długi jak niewiem
Poprosili mnie na punkcje z której pamiętam tylko podanie do welflonu środka usypiającego Nawet niewiem jak znalazlam się spowrotem na wyrku pobrali az 23 oocyty. Masakra zamrozili 13 a 6 będą zapładniać. Niewiem czy dojdzie do transferu z powodu tak dużej ilości oocytów ale to okaże się pewnie niebawem. Teraz leżę i relaksik. Dzięki za wsparcie, bardzo miło było poprzeglągać wasze komentarze.
gosia321
Kochana powodzenia moze zdarzy sie naturals zycze ci tegoNa ta chwilę , po długiej drodze w pociągu, dochodzę do wniosku, że nie zakańczamy walkę. Mamy synka i będziemy się cieszyć tym szczęściem.
Uciekam z forum . Zyczę Wam wszystkim jak najszybszej drogi do upragnionego szczęścia.
A tak apropo to twoja wypowiedz nie do konca swiadczy ze zrezygnujesz z walki przeczytaj
M@gda
Moderatorka
A-ha! Przyznał nam sie ten kto do kalendarza się nei wpisał!!!witaj Konstancjo,
milo ,ze do nas zawitałas ja tez leczę się w Novum. Jutro punkcja .życzę Ci wysokiej bety
No toLink do: Kalendarz
Raz, dwa, trzy, hyc, hyc, hyc
Kalendarzowa (czyli ja) jest straszna
gosia321
Wedlug widelek beta jest pozytywna niska ale jest pamietaj ze to 3 dniowki wiec nie zalamuj sie narazie mysl pozytywnie bierz leki i powtorz za 2 dniDziewczyny dziś mój 10 dpt 3 dniowych zarodków od wczoraj mam plamienia dziś poleciałam na bete i jest 6,98 mIU/ml ... więc chyba jedna wielka dupa.... jak myślicie ?
gosia321
Na wszelki wypadek ja tak bralam dodatkowo duphaston u mnie jest np niedomoga lutealnaTo dlaczego niektore biora oba?
reklama
kredka82
Zazdroszcze Ci bo ja to jestem strasznie objawowaNo tez się nad tym zastanawiam[emoji6] a dziś stwierdzam ze nic a nic nie czuje sie w ciąży [emoji20] tylko ta beta na papierze i jej ladny przyrost mnie upewnia o tym stanie i jutro zrobie sikanca tak dla poprawy nastroju[emoji4]
Podziel się: