reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Aha program!
Nie zmienia to faktu ze poszłabym na konsultacje do innych klinik. Zobaczyć co powiedzą. Do niczego to nie zobowiązuje a będziesz spokojniejsza.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Hooope86 czy ja dobrze czytam .? Startujesz.? :biggrin2:suuuper :biggrin2:pamiętam Cie bo podobnie betowalysmy i porażka., u mnie zmiana kliniki inny protokół i pełny sukces.., teraz leci już 23 tydzień i jestem dobrej myśli :)w takim razie zaczynam trzymać za Ciebie kciuki :biggrin2::biggrin2:

reklama
Ktos pytal o Invimed w Warszawie. Ja tam chodzilam, mnie sie udalo za pierwszym razem. Prowadzil mnie Kaczynski, bardzo malomowny i w pierwszym kontakcie troche mruk, szlismy powoli ale do celu. Jak sie go o cos pytalo to odpowiadal, ale sam z siebie malo mowil. Teraz prowadzi moja ciaze. Ktos narzekal ze atmostera.jak w fabryce... byc moze jest troche tasmowo i nie ma.takiej domowej, intumnej atmosfery... ale znaja sie na tym co robia, recepcja jest ok. Dla mnie plusem jest, ze chodzisz zawsze.do tego samego lekarza. Co do minusow - dla mnie takim byla wspolpraca z koordynatorkami... no ciezkie byly... ale dla mnie ta klinika byla szczesliwa.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Magda, a powiedz mi, może z opowiadań dziewczyn tutaj coś pamiętasz....polecały też innego lekarza z Invimed? chociaż widzę, że Kaczyński również endokrynolog jest co by mi pasowało ze względu na moje problemy z tarczycą.....co tam, niech by był małomówny, byle skuteczny :)

Sikacz jest niepewny. Serio... czytales ze komuc cos pokazal a tu bety niet... a czesciej robi w druga strone... chcecie stresowac sie caly weekend? Jak macie
Laboratorium blisko - lepiej beta, ale mozecie zaryzykować :)

No i zapomnialam powiedziec, ze trzymam kciuki za was :)

@Hooope86 czy ja dobrze czytam .? Startujesz.? :biggrin2:suuuper :biggrin2:pamiętam Cie bo podobnie betowalysmy i porażka., u mnie zmiana kliniki inny protokół i pełny sukces.., teraz leci już 23 tydzień i jestem dobrej myśli :)w takim razie zaczynam trzymać za Ciebie kciuki :biggrin2::biggrin2:

Pamietam Cię Małgosiu, pamietam wiele osób. Niektóre już dzieci porodzily.

Tak powoli odkładamy kasę.
Niestety po roku wszystkie badania trzeba robić od nowa.

Oby zmiana lekarza przyniosła mi upragnione szczęście

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sikacz jest niepewny. Serio... czytales ze komuc cos pokazal a tu bety niet... a czesciej robi w druga strone... chcecie stresowac sie caly weekend? Jak macie
Laboratorium blisko - lepiej beta, ale mozecie zaryzykować :)

Postanowione, że na spokojnie pierwsza wersja to rano w poniedziałek na bete. Nie robimy nic wcześniej. Wytrzymalismy tyle, to te 3 kolejne dnu damy radę.

Do góry