reklama
misis188
Fanka BB :)
Ja bym poszla do innego lekarza a kliniki bym nie zmienialaAha program!
Nie zmienia to faktu ze poszłabym na konsultacje do innych klinik. Zobaczyć co powiedzą. Do niczego to nie zobowiązuje a będziesz spokojniejsza.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
Ja zamiast lactovaginalu po ktorym mialsm straszne przeboje bo zamiast mnie wyleczyc powodowal co róż.nowe bakterie. Ja ci polecam provag i invagMyśle ze iladian by nie zaszkodził.. mozne jednak jakieś grzybki zostały którym iladian nie dał rady ?
Lactovaginal bierz koniecznie żeby florę odbudować.
Myśle ze to mogło być po histero, coś się tam macica oczyszcza po zabiegu..
Chyba w Katowicach jest moka.
Ja zamiast lactovaginalu po ktorym mialsm straszne przeboje bo zamiast mnie wyleczyc powodowal co róż.nowe bakterie. Ja ci polecam provag i invag
O widzisz! Może to jest trop .... miałaś po nim infekcje?
Michalll82
Zaciekawiona BB
Zastanawiamy się nad zrobieniem jutro rano sikacza. Myslicie, że jest sens?
17.07 był transfer. Czyli jutro 11dpt.
Ja wierzę tylko w beta hcg z krwiZastanawiamy się nad zrobieniem jutro rano sikacza. Myslicie, że jest sens?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
misis188
W wymazie mialam escherishie coli a do badania droznosci nie moglam tego miec i mi przepisala lactovaginak i sie k...a zaczelo. Chyba 8 miesięcy leczylam bakterie i co nóż to nowe kwiaty w mojej pochwie byly. A ile zezarlam antybiotykow z mezem. Dkatego ja tegi dziadostwa na oczy widzieć nie chceO widzisz! Może to jest trop .... miałaś po nim infekcje?
misis188
Moze idz sobie zrob wynaz z pochwy. Bo to dziwne. Mi tez nic po histeriskopii nie byloO widzisz! Może to jest trop .... miałaś po nim infekcje?
M@gda
Moderatorka
Ilodniwe byly zarodki? Ja bym polecala jednak bete. Sikance oszukance... ja po jednym caly dzien ryczalam bo pokazal cien cienia cienia i bylam pewna ze sie nie udalo z kolejnego dnia beta 70+.Zastanawiamy się nad zrobieniem jutro rano sikacza. Myslicie, że jest sens?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
W wymazie mialam escherishie coli a do badania droznosci nie moglam tego miec i mi przepisala lactovaginak i sie k...a zaczelo. Chyba 8 miesięcy leczylam bakterie i co nóż to nowe kwiaty w mojej pochwie byly. A ile zezarlam antybiotykow z mezem. Dkatego ja tegi dziadostwa na oczy widzieć nie chce
O kurczę ... dziękuje. Już też tego nie wezmę w takim razie.
Podziel się: