reklama
kredka82
Fanka BB :)
Rozumiem Twojego wqurwa ale mi sie wydaje ze tu nawet nie chodzi o te 4 jajeczka bo mimo wysokiego amh moga byc kiepskie jakosciowo a pecherzykow moglo byc duzo wiecej tylko pustych i tak naprawde do momentu punkcji nigdy nie wiesz co jest w srodku. Troche zawalla ta lekarka olewajac sprawe. A czy przy usg przed punkcja nie zrobila Ci wydruku z usg? Moj lekarz zrobil i wlozyl do papierow swoich.Mam nadzieję że nie każą mi czekać tyle bo zwariuję a tą lekarkę to chyba uduszę. Kurde mogłam się postawić jak mi nie chciała powiedzieć ile jest pęcherzyków, jak wizyty trwały 3 minuty... Mam straszny żal do siebie że nie zareagowałam. Nawet nie zerknęła na wcześniejsze badania i wyniki... Tylko na AMH i rozpisała taką gównianą stymulację. Przepraszam dziewczyny że tak się tu wściekam ale chyba ta złość daje mi siłę bo inaczej bym się załamała całkowicie
Pixie_Dixie
Ja tez nie probowalam. poczekam az wroci z urlopu. Zreszta na razie mi sie nie spieszy bo kolejny miesiac u mnie w plecy, wiec kolejna procedura jeszcze daleko w przyszlosci..
Zreszta, ja "postanowilam" ze w tym cyklu uda sie naturals haha...
U mnie tez jakieś 3 cykle jeszcze ale psychicznie będę spokojniejsza jak z 2 razy w miesiącu pójdę [emoji6] A jak to w ogóle wyglada i ile kosztuje?
A No to "juz" gratuluje [emoji12]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
jagodaaga
Witam Was wszystkie ! po dłuuugiej przerwie wracam do was. Widzę, że się nieźle tu rozkręciłyście, super, gratuluję wszystkim którym się wreszcie udało my również podjęliśmy decyzję o dalszej walce, jupiii już sie mogę się doczekać. Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym Was nie zapytała o waszą opinie, zastanawiamy się nad 3 klinikami....INVIMED Warszawa, nOvum Warszawa i Salve Łódź. Czy podzieliły byście się Waszymi opiniami na temat tych Klinik??i ewentualnie który lekarz najlepszy?? a może jednak doradzały byście inne Kliniki?? na pewno i tym razem mi pomożecie miłego dnia!
meg86
Co się odwlecze to nie uciecze trzymam kciukiDziewczyny ja jednak wynikow bety nie bede dzis miala .. dzwonilam tam bo mieli rano maila wyslac i sekretarka sie wlacza ze z powodu zaloby dzis zamkniete. .
Oczekiwanie2017
Ja po badaniu. Diagnoza - dziewczynka, ale nie bralam juz nic innego pod uwage 390g. Wszystko na miejscu. Fotki, wieczorem, jesli uda mi sie cos z tego wybrać. Jesli nie jutro mam drugie polowkowe
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, wszystkiego co najlepsze Wam życzę. Dbaj o Was.
reklama
ewelin85
Ja też miałam identyczne dawki leków i amh 3,67 no ale u mnie było 10 jajekTeraz szłam krótkim i myślę że bardzo miałam słabą symulację bo tylko 75 j menopuru i 75 j gonylu. Nic więcej
Podziel się: